Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!
Banner

Preverjen izvor in dober odnos z dobavitelji

Na vseh korakih logistične verige se trudimo za najboljšo ceno in kakovost. Zato že leta sodelujemo z istimi dobavitelji, kar njim zagotavlja poslovno varnost, nam pa visoko kakovostne pridelke dobrega okusa in visoke kakovosti.

.

Text And Image Section

Zvestoba

Naši dobavitelji so naši dolgoletni partnerji. Dolgoročno poslovno razmerje in velike odkupne količine, ki jih potrebujemo, da lahko napolnimo vse naše trgovine, tako nam kot dobaviteljem omogočajo kontinuiteto in varnost. Poštenost in zanesljivost sta temeljni vrednosti našega poslovanja.


Dobavitelji zagotavljajo kakovost

Naši dobavitelji si tako kot mi postavljajo visoke zahteve glede kakovosti svojih proizvodov in storitev. V celotni dobavni verigi so zajeti le ponudniki sadja in zelenjave najvišje kvalitete, ki izpolnjujejo naše zahteve kratkih procesnih verig med proizvajalci in trgovino.

.

Text And Image Section

Kodeks poslovanja

S svojimi poslovnimi partnerji in dobavitelji smo v celotni dobavni verigi pogodbeno zavezani k upoštevanju natančno opredeljenega kodeksa poslovanja, ki vsebuje:

  • spoštovanje človekovega dostojanstva,
  • prepoved dela otrok,
  • ukrepe za varnost in zdravje na delovnem mestu,
  • spoštovanje predpisov,
  • zagotavljanje svobode organiziranja in združevanja,
  • prepoved prisilnega dela in disciplinskih ukrepov,
  • pogoje dela,
  • prepoved diskriminacije,
  • varovanje okolja,
  • uresničevanje določb na delu.

Primer kodeksa poslovanja najdete na spletni strani evropskega združenja BSCI (Business Social Compliance Initiative).


Dobra cena

Dobre cene sadja in zelenjave lahko dosegamo na podlagi dolgoročnih poslovnih partnerstev z našimi dobavitelji, z optimizirano logistično verigo in z velikimi odkupnimi količinami.

.

Text And Image Section

Transparentnost

V naših trgovinah si vsak kos sadja in zelenjave, tudi pakirane, lahko ogledate z vseh strani. Na cenovnih izkazih ob vsakem izdelku navajamo državo izvora, s pomočjo nalepk na zaščitni embalaži, ki omogočajo sledljivost živil, pa lahko preverimo od katerega dobavitelja prihaja določeno blago.


Razvejana mreža dobaviteljev

Sadje in zelenjavo kupujemo tam, kjer sta zagotovljeni dobra kakovost in zadostna količina za naše trgovine. Odvisno od sezone in ponudbe dobivamo blago iz Slovenije, Avstrije, Nemčije, evropskih pridelovalskih območij, kot so Nizozemska, Italija in Španija, ter čezmorskih držav. Izvor ustreznega proizvoda je jasno razviden iz nalepke na embalaži in iz cenovnih izkazov na prodajnih policah.