Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Pogoji sodelovanja v akciji Kupon plus

Kupon Plus v aplikaciji Lidl Plus predstavlja ugodnost, ki jo pridobite avtomatsko z nakupi od prvega do zadnjega dne v mesecu. V tem času bo vsaka dosežena stopnja skupne vrednosti nakupa nagrajena s kuponom.


Nagrado, ki jo predstavlja kupon, je mogoče unovčiti v časovnem okvirju, ki je opredeljen v informacijah kupona v aplikaciji. Pri tem kupon ni zamenljiv za gotovino. Mesečni seštevek vrednosti nakupov, ki se uporablja kot osnova za pridobitev kupona (op. iz vrednosti nakupa so izvzete začetne formule in nadaljevalne formule namenjene za prehrano dojenčkov, pirotehnični izdelki, tobačni izdelki, darilne in vrednostne kartice, ponudba mobilne telefonije ter revije) se upošteva le v času trajanja akcije Kupon Plus. Vrednosti že zbranih nakupov za prejem kupona ni mogoče prenesti na naslednji mesec.


Prosimo, upoštevajte, da se v primeru vnosa računov z negativnim zneskom (npr. zaradi vračila izdelkov) doseženi znesek skupne vrednosti nakupa zmanjša.


Sklepno pojasnjujemo, da nakup izdelkov zviša stopnjo skupne vrednosti nakupa, pri čemer vračila izdelkov znižajo stopnjo skupne vrednosti nakupa. Če stopnja vrednosti nakupa zaradi vračila pade pod prag za pridobitev kupona, boste kupon, ki še ni bil aktiviran ali uporabljen, izgubili.


Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji spremenimo obseg akcije Kupon Plus. To pomeni, da akcijo lahko kadarkoli prekinemo oziroma jo začasno prenehamo izvajati. O kakršnikoli spremembi akcije bodo uporabniki predhodno obveščeni znotraj sistema aplikacije Lidl Plus.


Pred uporabo aplikacije vedno preverite pogoje, da se seznanite s trenutno veljavnimi pogoji.