Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

„Živijo, jaz sem Zdravko Lidl in tukaj sem, da pokažem, kako pomembno je skrbeti za dobro počutje in uravnoteženo prehranjevanje. “


Izbor izdelkov, ki jih Zdravko Lidl priporoča, temelji na »Prehranskih smernicah za oglaševanje«, ki jih je izdala Svetovna zdravstvena organizacija in jih je Ministrstvo za zdravje tudi preneslo na nacionalno raven. Predvsem pa sta pomembna pestra in uravnotežena prehrana ter zdrav življenjski slog.


Text And Image Section


PREHRANSKE VLAKNINE SO NJIHOVE VRLINE!

Prehranske vlaknine so pomemben del uravnotežene prehrane. Priporočen dnevni vnos za odraslo osebo je 30g prehranskih vlaknin, kar predstavlja od 0,5 do 1 % dnevnega energijskega vnosa.*

Nahajajo se predvsem v hrani rastlinskega izvora - največ jih je v polnozrnatih izdelkih, sadju, zelenjavi, krompirju in oreških.

*Pomembna sta pestra in uravnotežena prehrana ter zdrav življenjski slog.


PREVERI IZDELKE

Text And Image Section

ZDRAVKO LIDL RECEPTI

Z Zdravkom Lidlom preizkusite preproste recepte in izvirne načine, kako otroke navdušiti nad zdravo prehrano.


PREVERITE RECEPTE

Text And Image Section

LIDLOVA TRŽNICA

Ker vemo, kako zelo pomembna je za vas, naše kupce, svežina, smo poskrbeli, da na Lidlovi tržnici vsak dan* najdete sveže sadje in zelenjavo. Pri pestri izbiri sadja in zelenjave iz konvencionalne in ekološke pridelave pa je še posebej pomembno to, da so vsi pridelki po obiranju čim prej tudi na vašem krožniku.


NA LIDLOVO TRŽNICO