Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!
Banner

Pekarna

Kruh je univerzalni simbol domačnosti.

Veseli nas, da vas lahko vsak dan pozdravimo z največjim naborom sveže pečenih dobrot, ki zadišijo iz naše pekarne, in da vi z njimi razveselite svoje najdražje. Kupci nas s svojim zaupanjem navdihujete, da ponudbo ves čas širimo, vanjo dodajamo slovenske in inovativne izdelke, ki jih sveže pripravljamo tudi do petkrat dnevno – da vas vedno pričakajo še topli in dišeči. Številne prvovrstne pekovske izdelke, ki jih iz kakovostnih sestavin vsak dan pripravljamo sveže, pa so prepoznali tudi pri Gospodarski zbornici in nam zanje podelili kar 41 nagrad za kakovost pekovskih izdelkov in 10 jubilejnih priznanj, na kar smo izredno ponosni. Vi dragi kupci pa že nekaj let zapored potrjujete, da smo vaša prva izbira pri nakupu pekovskih izdelkov (IPSOS, Brand Track, junij 2023, n=809).

Text And Image Section

Priznanje Best Buy

V okviru raziskave Best Buy Award so potrošniki Lidlovim svežim pekovskim izdelkom podelili priznanje za najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.