Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Naša vitalna ekipa je za vas pripravila nove izzive, nove vadbene programe, nove recepte in super predloge za preživljanje prostega časa v naravi, ki so primerni tudi za družine.

Text And Image Section

URŠKA AHAC

Čeprav je Urška Ahac otrok poletja, je večino svojega življenja preživela v zimi. Ko je po dobrem desetletju tekmovanj v alpskem smučanju ugotovila, da se želi v življenju naučiti še kakšnih drugih znanj, je opustila profesionalno kariero športnice in se bolj posvetila športni znanosti, katera je še danes njena prva ljubezen. Logična izbira študija je bila tako kineziologija na Fakulteti za šport, kjer je nadaljevala z magistrskim študijem kinezioterapije. Danes deluje kot samostojna svetovalka na področju prehrane in športa ter kot osebna trenerka, pri čemer želi svojim strankam približati čim več pozitivnih učinkov, ki jih ima na naše zdravje gibanje, sploh če tega izvajamo nekje v naravi. Kot velika ljubiteljica svežega zraka, gozdov, gora in vsega naravnega, vsak prost trenutek, pa naj bo sončen ali deževen, preživi nekje na prostem - najraje na tistem “neuporabnem” terenu, ki se skriva nad 2000 m nadmorske višine. Zadnjih nekaj mesecev je izbirala lažje dostopne destinacije, saj je s seboj vedno vzela še podnajemnika, simpatičnega malčka Maksa. Se pa že nekaj let z njo in z njenim partnerjem po hribih in gorah podi tudi njun kuža Sky, ki mu vedno z veseljem prilagodita izlet, saj v zanj varnih gorskih podvigih neizmerno uživa. Poslušajte epizodo podkasta Ustvarimo boljši svet ,kjer je Urška bolj podrobno predstavila zakaj je pomembno, da si vzamemo čas za gibanje.

PREVERITE URŠKINE VADBE IN IDEJE ZA IZLETE

Text And Image Section

HANA VERDEV

Hana Verdev je že več let Lidlova ambasadorka fit načina življenja in sopotnica v Lidlovi vitalnici, kjer pripravlja vaje, svetuje in celostno usmerja k aktivnemu življenjskemu slogu. V tem času nam je pomagala odkriti skrivnosti domačega fitnesa in telovadbe za delovno mizo v pisarni, pa tudi vse druge možnosti za gibanje (smučanje, tek, kolesarjenje ...), ki jih ponuja narava. Že 16 let dela kot osebna fitnes trenerka, več let pa uči tudi druge športe, saj je licencirana učiteljica smučanja (U3), nordijske hoje in teka (U2), teka na smučeh (U2), inštruktorica pilatesa (FZS) in Kettlebell lifting inštruktorica (EGSA). Najbolje se počuti v naravi, kjer cestno in gorsko kolesari, planinari, pleza, igra golf, jaha, SUP-a, deska ..., v zimskem času pa jo kot učiteljico smučanja lahko srečamo na katerem od bližnjih smučišč ali pa na urejenih progah za tek na smučeh. Njeno navdušenje za šport in ustrezno prehrano je skorajda "nalezljivo", zato se boste še lažje prepustili njenim motivacijskim nasvetom in vzpodbudam za bolj fit življenjski slog.

PREVERITE HANINE VADBE IN IDEJE ZA IZLETE

Text And Image Section

ANŽE AVBELJ

Več kot 15 let dela na področju osebnega trenerstva je Anžetu Avblju prineslo obilico izkušenj, ki so nadgradile znanje s Fakultete za šport, kjer je tudi diplomiral. Pod njegovim vodstvom je nemalo posameznikov močno spremenilo svoj življenjski stil. Ljudje, s katerimi je sodeloval, znajo povedati, da je z mislimi in načrti vedno korak pred njimi. Kljub včasih zahtevnim izzivom se vsakemu posebej vedno 100-odstotno posveti in poskrbi za dobro počutje in prave rezultate. Kot Lidlov osebni trener in oče treh prikupnih deklic nam bo tako priskočil na pomoč ne le, ko bo vprašanje o izbiri vadbe, temveč tudi ko bomo iskali ideje za kvalitetno in aktivno preživljanje časa z družino. Odlična in predvsem učinkovita kombinacija! Poslušajte tudi epizodo podkasta Ustvarimo boljši svet, kjer je Anže bolj podrobn predstavil kako je gibanje umestil v spiralo vsakdanjih aktivnosti.

PREVERITE ANŽETOVE VADBE IN IDEJE ZA IZLETE

Text And Image Section

ALJAŽ ŽNIDARŠIČ

Profesionalni fotograf in snemalec, ki je združil svoj hobi s službo in večino časa preživi v gorah ali na potovanjih. Skozi njegov objektiv nam približa veličastne sončne vzhode v gorah, adrenalinske podvige in eksotične kraje v katere potuje. Aljaž je planinski vodnik, ki obožuje naravo in vse kar je povezano z njo. Poleg tega je tudi potapljač in skiper, tako da ga lahko najdemo tudi v morju. Je najnovejši član Lidlove Vitalnice in pripravlja vzpone za dobro pripravljene rekreativce in nasvete za obisk gora.

PREVERITE ALJAŽEVE IDEJE ZA IZLETE