Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Odpravite se na slikovit izlet po čudovitih kotičkih Slovenije. Urška vas bo skozi simpatične vloge popeljala po prelepih izletniških destinacijah, primerih tako za družine z otroki kot tiste s pasjimi sopotniki. Preverite pa tudi njene simpatične vaje za nosečnice, novopečene mamice in vaje z dojenčkom.

Čeprav je Urška Ahac otrok poletja, je večino svojega življenja preživela v zimi. Ko je po dobrem desetletju tekmovanj v alpskem smučanju ugotovila, da se želi v življenju naučiti še kakšnih drugih znanj, je opustila profesionalno kariero športnice in se bolj posvetila športni znanosti, katera je še danes njena prva ljubezen. Logična izbira študija je bila tako kineziologija na Fakulteti za šport, kjer je nadaljevala z magistrskim študijem kinezioterapije. Danes deluje kot samostojna svetovalka na področju prehrane in športa ter kot osebna trenerka, pri čemer želi svojim strankam približati čim več pozitivnih učinkov, ki jih ima na naše zdravje gibanje, sploh če tega izvajamo nekje v naravi. Kot velika ljubiteljica svežega zraka, gozdov, gora in vsega naravnega, vsak prost trenutek, pa naj bo sončen ali deževen, preživi nekje na prostem - najraje na tistem “neuporabnem” terenu, ki se skriva nad 2000 m nadmorske višine. Zadnjih nekaj mesecev je izbirala lažje dostopne destinacije, saj je s seboj vedno vzela še podnajemnika, zdaj že nadobudnega dojenčka Maksa, ki se jim je v zunanjem svetu pridružil v začetku junija. Se pa že nekaj let z njo in z njenim partnerjem po hribih in gorah podi njun kuža Sky, ki mu vedno z veseljem prilagodita izlet, saj v zanj varnih gorskih podvigih neizmerno uživa. Poslušajte tudi Urškin podkast, kjer je bolj podrobno predstavila zakaj je pomembno, da si vzamemo čas za gibanje.