Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!
Banner

Informacije o spletnih piškotkih in pikslih

Piškotki in piksli

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se ob obisku spletne strani shranijo na vašo končno napravo (prenosni računalnik, tablico, pametni telefon, ipd.). Piškotki ne povzročajo škode vaši končni napravi, ne vsebujejo virusov, Trojancev ali druge zlonamerne programske opreme. V piškotku se shranijo informacije, ki omogočijo povezavo z uporabljeno končno napravo. To pa ne omogoča razkritja identitete končnega uporabnika.


Lidl Slovenija d.o.o. k.d. pri svojem poslovanju z družbo Facebook uporablja ti. Facebook-Pixle. Gre za piškotke na našem spletnem mestu, ki se nastavijo z vašim izrecnim soglasjem za piškotke za trženje (glejte piškotke s ponudnikom ali z oznako »Facebook« v naši politiki piškotkov). Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete z učinkom za naprej, preklic soglasja ne odvzema zakonitosti in pravilnosti obdelave podatkov pred preklicem. Upravičeni ste do vseh pravic na podlagi Splošne uredbe o varstvu podatkov (pravica do dostopa do osebnih podatkov in popravka, do izbrisa ali omejitve obdelave vaših podatkov, pravica do ugovora obdelavi in pravica do prenosljivosti podatkov). Poleg nas je za obdelavo podatkov, povezanih s Pixlom, v skladu s 26. členom GDPR, skupaj odgovoren Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irska (Facebook). Dogovor, na katerem temelji sodelovanje s Facebookom, najdete tukaj. Pixel zbira podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta in jih primerja s podatki Facebooka, da na spletnem mestu Facebook prikaže prilagojeno oglaševanje; torej prilagodi prikazovanje oglasov vašim interesom. Facebook na ta način pridobljene podatke uporablja tudi za lastne oglaševalske namene in za oglaševalske namene tretjih oseb v skladu s smernicami obdelave podatkov za platformo Facebook. Tam boste našli tudi dodatne informacije o tem, kako lahko uveljavite svoje pravice neposredno proti Facebooku, kot posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, glede vaših podatkov, ki jih Facebook obdeluje. Pooblaščena oseba za varstvo podatkov znotraj družbe Facebook je dosegljiva na povezavi tukaj, pooblaščenec za varstvo podatkov znotraj družbe Lidl Slovenija d.o.o. k.d. pa na naslovu skrbnik_op@lidl.si.


Lidl Slovenija d.o.o. k.d. pri svojem poslovanju z družbo Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irska) uporablja majhen delček kode, imenovan globalna oznaka spletnega mesta (gtag), s pomočjo katere lahko z oglasi ciljano targetira obiskovalce Lidlove spletne strani in/ali Lidlove mobilne aplikacije (t.i. remarketing oz. ponovno trženje). Naloži se zgolj takrat, ko uporabnik sprejme piškotke za trženje. Pooblaščena oseba za varstvo podatkov znotraj družbe Google je dosegljiva na povezavi tukaj, pooblaščenec za varstvo podatkov znotraj družbe Lidl Slovenija d.o.o. k.d. pa na naslovu skrbnik_op@lidl.si.


Uporabniki, ki imajo Googlov račun, lahko personaliziranemu oglaševanju ugovarjajo s prilagoditvijo nastavitev na spletni strani: https://adssettings.google.com/authenticated?hl=sl. Dodatne informacije in določila o varstvu podatkov so na voljo v pravilniku o zasebnosti podjetja Google: https://policies.google.com/.


Na spletni strani uporabljamo različne tehnike za zagotavljanje optimalne uporabniške izkušnje. Sem spada obdelava podatkov, ki je tehnično potrebna za zagotavljanje spletnega mesta in njegovih funkcionalnosti ter druge tehnike, ki so potrebne za ustrezne nastavitve spletnega mesta, za pripravo anonimnih statističnih podatkov o uporabi tega spletišča ali za prikaz personaliziranih (oglaševalskih) vsebin.

V polju "Prilagodi" se lahko kadarkoli prostovoljno odločite, s katero uporabo soglašate. Nadaljnje informacije, vključno s pravico do preklica privolitve, so na voljo v naši izjavi o varovanju osebnih podatkov. Naše poslovne informacije najdete tukaj.


Pravilnik o piškotkih

Naslednji piškotki se na našem spletnem mestu uporabljajo v skladu z izjavami v naših določbah o varstvu podatkov in vašo privolitvijo.

Vaše soglasje velja za naslednje domene: www.lidl.siNastavitve piškotkov

Uporabnik lahko kadarkoli omeji ali onemogoči shranjevanje piškotkov s spreminjanjem svojih nastavitev piškotkov v uporabljenem spletnem brskalniku:


Internet Explorer 

Chrome 

Firefox 

Opera 

Safari