Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!
Banner

Lidlov slovarček

Zgrabite priložnost

Zgrabite priložnost

Oznako „Zgrabite priložnost!“ imajo izdelki, ki niso del naše redne ponudbe in so na voljo do razprodaje zalog. Trudimo se, da vam ponudimo čim več tistih izdelkov, po katerih povprašujete. V trgovinah bodite pozorni na cenovne izkaze z napisom „Zgrabite priložnost!“.

Ceneje

Ceneje

Oznako “Ceneje” imajo izdelki, ki se jim zniža redna prodajna cena, brez časovne omejitve in velja do naslednje spremembe. V trgovinah bodite pozorni na rdeče cenovne izkaze z napisom „Ceneje“.

Novost

Novost

Pod oznako „Novost“ najdete izdelke, ki ste jih kupci sprejeli za svoje in jih radi kupujete, zato smo jih vključili v našo redno ponudbo ali pa so se na vašo pobudo v redno ponudbo ponovno vrnili. Take izdelke označujemo s cenovnimi izkazi z napisom „Novost“.

Lidl Plus

Lidl Plus

Z oznako Lidl Plus so označeni izdelki s posebnimi popusti, ki jih lahko najdete in aktivirate izključno v aplikaciji Lidl Plus. Za upoštevanje popusta na blagajni je potrebno poskenirati vašo Lidl Plus kartico.

- 30 %

- 30 %

Z oznako „- 30 %“ na oranžni nalepki so označeni izdelki, ki jim kmalu poteče rok trajanja ali gre za zadnje kose.

- 50 %

- 50 %

Z oznako „- 50 %“ na oranžni nalepki so označeni izdelki, ki jim na dan znižanja poteče rok trajanja.

Vse cene so v EUR s pripadajočim DDV.