Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!
Banner

Elektronsko varovanje blaga

Kaj je elektronsko varovanje blaga?

Pri elektronskem varovanju blaga gre za elektronski sistem, ki v primeru odtujitve blaga na izhodu iz poslovalnice sproži zvočni alarm.


Kakšen je namen?

Namen je preprečitev oziroma zmanjševanje števila tatvin. Z zmanjševanjem nepotrebnih izgub blaga vam bomo lahko tudi v prihodnje nudili najboljšo kakovost po ugodnih cenah.


Ali je sistem škodljiv zdravju?

Sistem deluje na običajnih radijskih frekvencah, ki na zdravje nimajo nikakršnega vpliva (npr. na srčni spodbujevalnik) in izpolnjuje vsa potrebna varnostna določila in predpisane standarde.


Ali sistem vpliva na elektronske aparate in medije?

Sistem ne povzroča nikakršni motenj na elektronskih aparatih (npr. na mobilnih telefonih) ali drugih elektronskih medijih (npr. kreditnih karticah).


Ali lahko blago iz drugih trgovin sproži alarm?

V zelo redkih primerih se lahko zgodi, da blago iz drugih trgovin sproži alarm. Vzrok je lahko, da elektronska zaščita na blagu iz drugih trgovin ni bila pravilno deaktivirana. V kolikor do takšnega primera pride, vas prosimo za razumevanje.