Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Za pridobitev in koriščenje Super bonus popusta so potrebni naslednji koraki:

- Na blagajni skeniraj Lidl Plus kartico.

- V torek ali sredo opravi nakup nad 25 EUR*.

- Pred petkovim nakupom aktiviraj kupon (ki se v petek isti teden zjutraj prikaže v razdelku »kuponi«), na blagajni skeniraj kartico Lidl Plus in izkoristi 10 % popusta*.

* V vsoto za pridobitev Kupona se ne všteva nakup tobaka, tobačnih in povezanih izdelkov, začetnih formul za dojenčke, revij in Lidlovih darilnih kartic. Na opredeljene izdelke tudi ne bo upoštevan popust na podlagi Kupona.

Da, popust velja tudi za nakup neprehrambnih izdelkov in izdelkov v akciji. Petkov Super bonus je dodaten 10% popust, ki velja za tedenske promocije in neživilske izdelke, ki so objavljeni na letaku, v kolikor ni zavedeno drugače.

S prehodom Super bonus popusta v aplikacijo Lidl Plus prihranimo tudi veliko papirja. Ob predhodni izpolnitvi vseh potrebnih pogojev za pridobitev Super bonusa, se popust v digitalni različici v aplikaciji prikaže v petek, isti teden zjutraj, kot kupon pod razdelkom “kuponi” v aplikaciji. Velja je do zaprtja trgovin.

Zaradi slovenske zakonodaje so zgoraj našteti izdelki na seznamu izključenih artiklov in se njegova vrednost pri izračunu nakupne vrednosti ne upošteva.

Prav tako se poleg tobaka, tobačnih in povezanih izdelkov, začetnih formul za dojenčke, v vsoto za pridobitev Kupona se ne všteva nakup revij in Lidlovih darilnih kartic. Na opredeljene izdelke tudi ne bo upoštevan popust na podlagi Kupona.

Na žalost ni možnosti, da bi popust na kupca dodelili na drug način, kot s skeniranjem kartice Lidl Plus na blagajni. Prav tako se brez identifikacije s kartico Lidl Plus na blagajni ne more upoštevati petkov popust na nakup.

Super bonus se povezuje s tedenskimi promocijami in ponudbami, kot tudi z Lidl Plus ugodnostmi. Pomembno pa je, da Super bonus kupona ni mogoče unovčiti skupaj z drugimi kuponi oz. popusti, ki omogočajo popust na celotni nakup. (npr. Upokojenski popust, monetarni popust, ...).

Prav tako vsak uporabnik v istem tednu lahko prejme le en Super bonus kupon.

Kupon je potrebno aktivirati pred nakupom. Brez aktivacije popust ne bo obračunan.

Super bonus kupon je kupcem na voljo zgolj v aplikaciji Lidl Plus, kjer so na enem mestu zbrane vse ugodnosti in popusti v Lidlovih trgovinah. Obenem pa z digitalizacijo super bonus kupona uresničujemo tudi trajnostne cilje Lidla Slovenija na področju nižanja porabe papirja.

*Kupec ob nakupu nad 25 €, v torek ali sredo in hkratni identifikaciji s kartico Lidl Plus na blagajni, v petek isti teden prejme v aplikacijo Lidl Plus kupon za 10 % popust na celoten nakup t.i. petkov Super bonus (v nadaljevanju: Kupon). Kupec lahko prejme le en Kupon za posamezni teden. Kupon je potrebno pred koriščenjem aktivirati v aplikaciji Lidl Plus. Unovčiti ga je mogoče zgolj v petek v istem tednu, ko je bil opravljen nakup nad 25 €, ki je bil podlaga za pridobitev kupona. Kupon je mogoče unovčiti na blagajni katerekoli Lidlove trgovine na območju Republike Slovenije ob predhodni aktivaciji kupona in ob identifikaciji s kartico Lidl Plus na blagajni. V vsoto za pridobitev Kupona se ne všteva nakup tobaka, tobačnih in povezanih izdelkov, začetnih formul za dojenčke, revij in Lidlovih darilnih kartic. Na opredeljene izdelke tudi ne bo upoštevan popust na podlagi Kupona. Popust na podlagi Kupona se obračuna na blagajni. Kupon se lahko unovči za nakupe do skupne vrednosti 300 €. V primeru, da ima kupec več kuponov, na podlagi katerih ima pravico uveljaviti popust na celotni nakup, se popusti ne seštevajo.