Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

URADNI PARTNER SVEŽINE UCI SVETOVNEGA PRVENSTVA V KOLESARSTVU 2023


Avgusta 2023 je Škotska gostila prvo svetovno prvenstvo v vseh kolesarskih športih. Tako je kar 13 tekem svetovnega prvenstva prvič potekalo na eni veliki prireditvi. Lidl je bil uradni partner svežine svetovnega prvenstva v kolesarstvu 2023, ki ga organizira Mednarodna kolesarska zveza (UCI).


UCI svetovno prvenstvo v kolesarstvu je potekalo v Glasgowu in po vsej Škotski med 3. in 13. avgustom. To je bil eden največjih kolesarskih dogodkov v zgodovini, saj je prvič združenih kar 13 obstoječih svetovnih prvenstev UCI v sklopu ene velike prireditve.

V tem kontekstu sta tudi UCI svetovno prvenstvo v kolesarstvu in Lidl, eden vodilnih trgovcev z živili v Evropi, sklenila partnerstvo. Lidl je kot uradni partner svežine podprl vseh 13 tekem svetovnega prvenstva na prireditvi, ki poudarja pomen gibanja in ozaveščenega prehranjevanja za bolj uravnotežen način življenja. Lidl kot trgovec svojim kupcem omogoča odgovorno nakupno odločanje in dostop do svežih in trajnostnih živil najboljše kakovosti po najboljši ceni. Zaradi tega je Lidl zanesljiv partner svojim kupcem pri vsakodnevnih nakupih.