Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Zbiraj svoje nakupe v aplikaciji Lidl Plus in si ob doseženih vrednostih mesečnih nakupov zagotovi KUPON PLUS, s katerim prejmete dodatni kupon.


Nakupi se med seboj seštevajo in se zbirajo od prvega do zadnjega dne v mesecu. V tem času bo vsaka dosežena vrednost nakupov nagrajena z novim KUPONOM PLUS. Kupon, ki ga prejmeš pri vsaki doseženi vrednosti nakupov, je mogoče unovčiti v roku sedmih dni. Kupon ni zamenljiv za gotovino. Vrednosti že zbranih nakupov za prejem kupona ni mogoče prenesti na naslednji mesec. Prosimo, upoštevajte, da se v primeru vnosa računov z negativnim zneskom (npr. zaradi vračila izdelkov) doseženi znesek skupne vrednosti nakupa zmanjša. Če stopnja vrednosti nakupa zaradi vračila pade pod prag za pridobitev kupona, boste kupon, ki še ni bil aktiviran ali uporabljen, izgubili.

  • Skenirajte Lidl Plus aplikacijo ob vsakem nakupu v tekočem mesecu.

  • Zbiranje ugodnosti se ob začetku novega meseca prične avtomatsko.

  • Ko zberete nakupe v določeni vrednosti (na primer 100 €), prejmete KUPON PLUS.

  • Poiščite izbrani izdelek na polici, aktivirajte kupon, skenirajte ga na blagajni in uživajte v izdelku.

Kupon ni zamenljiv za gotovino. Vrednosti že zbranih nakupov za prejem kupona ni mogoče prenesti na naslednji mesec. Prosimo, upoštevajte, da se v primeru vnosa računov z negativnim zneskom (npr. zaradi vračila izdelkov) doseženi znesek skupne vrednosti nakupa zmanjša. Če stopnja vrednosti nakupa zaradi vračila pade pod prag za pridobitev kupona, boste kupon, ki še ni bil aktiviran ali uporabljen, izgubili.