Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Skupaj z Lidlovo Vitalnico stopite na pot do bolj fit življenjskega sloga! Naša vitalna četverica je za vas pripravila nove izzive, nove vadbene programe, nove recepte in super predloge za preživljanje prostega časa v naravi, ki so primerni tudi za družine.

Text And Image Section


SE ŽENEŠ ZA PROTEINI?

Potem naj se tvoja izbira začne v Lidlu. Pa ne samo izbira, temveč tudi motivacija, saj v Lidlu ne manjka izdelkov z visoko vsebnostjo beljakovin. Odlikuje jih nepremagljiv okus, ki ti v vsakem trenutku dneva pokaže mišice. Ne glede na to, ali se za proteini ženeš s tekom, kolesarjenjem, z jogo ali pa si najraje daš duška kar v fitnesu, gredo šport in beljakovine z roko v roki. Po vsaki vadbi je večji vnos beljakovin namreč še kako priporočljiv. Si že v nizkem štartu? Skoči po nepogrešljiv beljakovinski puding Milbona z odličnim okusom vanilije ali čokolade, zgrabi priročno beljakovinsko ploščico s skuto Pilos ali pa si privošči slastni čokoladni ali vanilijev beljakovinski napitek Milbona.


PREBERITE VEČ