Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

USTVARJALNICA

 1. Cvetlični pirhi

  Cvetlični pirhi

  So ti všeč zeleni travniki, brsteča drevesa in vesele barve pisanih cvetlic? Potem se obuj in jo mahniva na sprehod! Ob robu gozda in na travniku bova odkrivala, kaj vse cveti.

 2. Unikatni okraski iz slanega testa

  Unikatni okraski iz slanega testa

  Si že kdaj izdelal okraske iz slanega testa? Pokukaj in spoznaj Zdravkovo finto za ustvarjanje!

 3. Sajenje dreves v okrašene lonce

  Sajenje dreves v okrašene lonce

  Zdravko Lidl je ponovno ustvarjal z Lucijo z Instagram profila @1000urzunaj in skupaj sta v okrašene lonce posejala semena gozdnih dreves.

 4. Ljubke živalice na jesenskih listih

  Ljubke živalice na jesenskih listih

  Zdravko Lidl je ponovno ustvarjal z Lucijo z Instagram profila @1000urzunaj in jo prosil, naj mu pokaže, kako lahko jesensko listje preoblikujemo v prave ljubke jesenske živali.

 5. Ujemimo travniške barve

  Ujemimo travniške barve

  Kaj misliš, kakšne barve je travnik? Zelen? Ne, ni le zelen! Travnik skriva v sebi ogromno odtenkov zelene barve, vendar tudi dosti drugih barv, za celo mavrico jih je.

 6. Podstavek za vrč

  Podstavek za vrč

  Zdravko Lidl letos želi čim več časa preživeti zunaj, na svežem zraku. Tokrat se je pridružil Luciji, ki je pokazala, kako se lahko igramo z vejami in palčkami in kaj lahko naredimo iz njih.

 7. Ledeni okraski

  Ledeni okraski

  V teh dneh, ko je ponekod le pritisnil mraz, vam ponujamo čudovito zamisel za okrasitev dreves, ograje – ledene okraske.

 8. Adventni koledar malo drugače

  Adventni koledar malo drugače

  Vstopi v vasico veselega decembra! Zdravko Lidl je tokrat poskrbel za čudovit adventni koledar, ki bo polepšal tvoj dom. Napolniš ga lahko z lepimi sporočili, sladkarijami ali z drobnimi darili.

 9. S tablo v novo šolsko leto

  S tablo v novo šolsko leto

  Juhu, šola je tu! Za super začetek šolskega leta imam zate namig. Ustvari svojo unikatno tablo in si enostavno organiziraj svoj kotiček za šolske in obšolske obveznosti. Vse na enem mestu.

 10. Unikarna "paper art" voščilnica

  Unikarna "paper art" voščilnica

  Zdravko Lidl je deloma iz odpadnih materialov (iz papirja in kartona), ustvaril čudovite unikatne voščilnice s prav posebno tehniko lepljenja različnih elementov, ki se imenuje »paper art«. Izdelaj svojo tudi ti!

 11. Posebna peresnica in obesek

  Posebna peresnica in obesek

  Novo šolsko leto, nove šolske potrebščine. Zdravko Lidl je ustvaril čisto svojo peresnico in obesek, ki se dopolnjujeta. Kaj potrebuješ?

 12. Quilling ali umetnost oblikovanja papirja

  Quilling ali umetnost oblikovanja papirja

  Ste že slišali za "quilling"? Pravijo mu tudi papirni filigran in je tehnika zvijanja in oblikovanja papirja, pri kateri papirnate trakove preoblikujemo v različne oblike. Želite izvedeti več?

 13. Junaki iz kuhalnic

  Junaki iz kuhalnic

  Zate je Zdravko Lidl pripravil ljubko zamisel za ustvarjanje. Vprašaj starše ali stare starše, kako so se oni včasih igrali s kuhalnicami! Danes ti predstavljam princesko in njenega neustrašnega prijatelja.

 14. Domače šolske table

  Domače šolske table

  Dvignite roko vsi, ki se v teh dneh učite doma! Tudi Zdravko Lidl komaj čaka, da gre spet s prijateljčki v šolo, a dokler je #PreprostoDoma se je domislil, kako si lahko popestrimo dneve.

 15. Shranjevalnik lepih misli

  Shranjevalnik lepih misli

  Zdravko Lidl je izdelal škatlico, v katero bo vso leto metal listke, nanje pa bo zapisal vse lepe trenutke, ki jih bo doživel. Naredi tako škatlico tudi ti!

 16. Izdelaj si ladjico za Gregorjevo

  Izdelaj si ladjico za Gregorjevo

  Prihaja Gregorjevo, čas ko se ptički ženijo, Zdravko Lidl pa v tem času obožuje spuščanje ladjic po potoku. Pridruži se mu in si tudi ti izdelaj svojo ladjico.

 17. Pustna maska

  Pustna maska

  Ali tudi ti komaj čakaš pustovanje? Jaz se ga vsako leto zelo veselim, ker lahko postanem, kar koli si želim. Lahko sem lev, žirafa ali gasilec. Danes sem ti pripravil preprosto zamisel, kako si sam izdelaš obrazno masko.

 18. Ribice in kit

  Ribice in kit

  Da bom lažje dočakal brezskrbne poletne počitnice, sem si izdelal čudovit pisan akvarij, in to kar iz papirja! Videti je precej zapleteno, toda v resnici moraš le dobro slediti navodilom in natančno prepogibati. Malce potrpežljivosti in uspelo ti bo!

 19. Možicelj, ki varuje ključe

  Možicelj, ki varuje ključe

  Večkrat se mi je že zgodilo, da sem svoje ključe izgubil ali pozabil. Da bi se izognil izgubljanju, sem se odločil izdelati obesek za ključe. Potrebuješ le nekaj spretnosti in potrpežljivosti, pa boš imel daleč najlepši šop ključev.

 20. Lovilec sanj

  Lovilec sanj

  Indijanci iz plemena Očipve verjamejo, da lovilec sanj, obešen nad posteljo, v svojo mrežo ujame nočne more, dobre sanje pa se po peresih spustijo v naše misli. Ko se rodi nov dan, se more stopijo v jutranjem soncu.