Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

„Živijo, jaz sem Zdravko Lidl in tukaj sem, da vam vsem pokažem, kako pomembno je skrbeti za dobro počutje in uravnoteženo prehranjevanje. “V Lidlu Slovenija želimo s projektom 'Zdravko Lidl priporoča' predstaviti prehranske prednosti različnih izdelkov, ki so na voljo v naših trgovinah po Sloveniji. Vse izdelke, izbrane v projektu 'Zdravko Lidl priporoča', smo izbrali, da bi poudarili prehranske prednosti nekaterih živil v naši ponudbi. Hkrati vam ponujamo tudi prehranske nasvete, ki vam bodo pomagali do pestre in uravnotežene prehrane. Izbor izdelkov, ki jih Zdravko Lidl priporoča, temelji na »Prehranskih smernicah za oglaševanje«, ki jih je izdala Svetovna zdravstvena organizacija in jih je ministrstvo za zdravje tudi preneslo na nacionalno raven. Pomembna sta pestra in uravnotežena prehrana ter zdrav življenjski slog. Da bo izbira živil z ugodno prehransko sestavo lažja, vam bo na pomoč priskočil Zdravko Lidl. Ne spreglejte zelenih oznak v obliki naše maskote 'Zdravko Lidl priporoča'!

Text And Image Section

LIDLOVA TRŽNICA

Ker vemo, kako zelo pomembna je za vas, naše kupce, svežina, smo poskrbeli, da na Lidlovi tržnici vsak dan* najdete sveže sadje in zelenjavo. Pri pestri izbiri sadja in zelenjave iz konvencionalne in ekološke pridelave pa je še posebej pomembno to, da so vsi pridelki po obiranju čim prej tudi na vašem krožniku.

NA LIDLOVO TRŽNICO

Text And Image Section

ZDRAVKO LIDL RECEPTI

Z Zdravkom Lidlom preizkusite preproste recepte in izvirne načine, kako otroke navdušiti nad zdravo prehrano.

PREVERITE RECEPTE