Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Tudi vaš otrok se lahko sprehodi z nogometaši na prvenstvu UEFA EURO 2024™


Pridružite se nam v ekskluzivni nagradni igri Lidlova otroška ekipa (Lidl Kids Team – UEFA EURO 2024TM Player Escort), ki bo otrokom iz vse Evrope, tudi iz Slovenije, omogočila, da so izbrani za vlogo spremljevalcev vrhunskih nogometašev na vseh tekmah UEFA EURO 2024TM v Nemčiji. V okviru mednarodne Skupine Lidl bomo več kot 1100 otrokom iz vse Evrope, tudi iz Slovenije, ponudili priložnost, da z nekaj sreče pri žrebu osvojijo mesto v Lidlovi otroški ekipi.Mesto v Lidlovi mednarodni otroški ekipi bo dobilo tudi 33 otrok iz Slovenije. Če je vaš otrok star od 6 do 10 let, imate edinstveno priložnost za sodelovanje.


Lidl bo kril tudi vse stroške potovanja

Poleg edinstvene izkušnje spremstva nogometnih igralcev bo Lidl nagrajencem, torej članom Lidlove otroške ekipe, pokril tudi vse stroške potovanja (prevoz, nastanitev, hrana ...) za otroka in enega starša ali skrbnika. To zagotavlja, da bo lahko prav vsak izžrebanec ne glede na finančno situacijo postal del tega enkratnega doživetja. Preden se bodo otroci na igrišču pridružili najboljšim evropskim nogometašem in več deset tisoč navijačem na tekmah UEFA EURO 2024, bo zanje pripravljen še pester program, poln zabave in novih dogodivščin.Sodelovanje je enostavno. Preprosto kliknite na oglas v aplikaciji Lidl Plus ali skenirajte QR kodo in že ste v igri! Nagradna igra poteka od 18. 3. 2024 do 17. 4. 2024, zato ne zamudite priložnosti, da svojemu otroku omogočite nepozabno doživetje.


Lidl bo kril tudi vse stroške potovanja

Poleg edinstvene izkušnje spremstva nogometnih igralcev bo Lidl članom Lidlove otroške ekipe pokril tudi vse stroške potovanja (prevoz, nastanitev, hrana ...), in sicer za otroka in enega starša ali skrbnika. To zagotavlja, da bo lahko prav vsak izžrebanec ne glede na finančno situacijo postal del tega enkratnega doživetja. Preden se bodo otroci na igrišču pridružili najboljšim evropskim nogometašem in več deset tisoč navijačem na tekmah UEFA EURO 2024, bo zanje pripravljen še pester program, poln zabave in novih dogodivščin.