Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Lidl uradni partner svežine na evropskem prvenstvu v rokometu za moške EHF EURO 2024

Tudi letos je Lidl uradni partner svežine evropskega prvenstva v rokometu za moške EHF EURO 2024. Od 10. do 28. januarja se bo tako v kar šestih nemških mestih zvrstilo več tekem, sodelovalo pa bo 24 držav. Naše podjetje bo kot »uradni partner svežine« med tekmami igralcem, sodnikom in prostovoljcem zagotavljal sveže sadje.


S tem partnerstvom želimo znova poudariti pomen uravnotežene prehrane in aktivni življenjski slog. Dnevno sveže sadje in zelenjava ter široka paleta ekoloških izdelkov, ki jih nudimo, našim strankam zagotavljajo, da v poslovalnicah najdejo vse, kar potrebujejo.


Ključno je tudi gibanje

Poleg uravnotežene prehrane je za ohranjanje dobrega zdravja izjemno pomemben tudi aktiven življenjski slog – ključni del tega je vadba. Zavedamo se, kako pomembni so lahko veliki mednarodni športni dogodki pri motiviranju ljudi po vsem svetu, zlasti otrok, da se ukvarjajo s športom.