Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!
 1. HEKSAGON POLIČKE

  HEKSAGON POLIČKE

  Zakaj bi imeli enostavne police, če imate lahko unikatne, heksagon police! To umetnino lahko naredite kar sami skupaj s Checho!

 2. DRUŽABNA IGRA DAMA

  DRUŽABNA IGRA DAMA

  Tudi vi iščete dekorativni kos, ki bo obenem tudi uporaben? Poglejte to! Družabne igra še nikoli ni bila tako lepa!

 3. PLATNENA TABLA

  PLATNENA TABLA

  Kam date svoje motivacijske misli, skupaj z najlepšimi spomini? Svoje stanovanje okrasite s tablo, ki bo nosila tudi svoj namen! Nakupovalni listek? Pipni. Najljubša fotografija? Pripnite. Najlepši spomin? Pripnite.

 4. OBLAZINJENA POSTELJA

  OBLAZINJENA POSTELJA

  Ali vaše pohištvo rabi malo prenove? Na pomoč smo poklicali našo Špelo in UAU! Poglejte, kaj je ustvarila tokrat.

 5. KNJIŽNI STOPER

  KNJIŽNI STOPER

  Knjižne police nujno potrebujejo to! Da bodo imele pravo estetsko družbo pa se kar sami lotite izdelave knjižnega stoperja.

 6. PTIČJA HIŠICA

  PTIČJA HIŠICA

  Hodite po trgovinah in nikjer ne najdete ptičje hišice, ki bi ti bila všeč? Tako lahko naredite čisto sami!

 7. PRAZNIČNI SVEČNIK

  PRAZNIČNI SVEČNIK

  Kako popestrite božično dekoracijo na mizi? Svečnik bo zagotovo dodal piko na i vašemu vzdušju. Poglejte, kako se ga naredi.

 8. LESENE HIŠICE

  LESENE HIŠICE

  Kako okrasite svoje stanovanje? Če vam je domača dekoracija najlepša potem si morate pogledati Špelino idejo za letošnjo praznično dekoracijo.

 9. RUSTIKALEN PLADENJ

  RUSTIKALEN PLADENJ

  Rustikalen pladenj za jutranjo kavo ali čaj v postelji. Lahko ga uporabite tudi za vročo kopel ob mrzlih večerih. Oglejte si video in sledite navodilom.

 10. VAZA ZA CVETJE

  VAZA ZA CVETJE

  Oglejte si video in spoznali boste, kako lahko je izdelati enostavno in malce drugačno vazo. Sledite navodilom korak za korakom.

 11. LESENI SVEČNIKI

  LESENI SVEČNIKI

  Oglejte si video in preverite, kako lahko enostavno izdelate lesene svečnike, ki so primerni tako za notranjo kot zunanjo uporabo. Sledite navodilom korak za korakom.

 12. KORITA ZA ROŽE

  KORITA ZA ROŽE

  Oglejte si video in spoznali boste, kako enostavno je izdelati lesena korita za rože. Sledite navodilom korak za korakom.

 13. PODSTAVEK ZA KOZAREC

  PODSTAVEK ZA KOZAREC

  Oglejte si video in spoznali boste, kako lahko je izdelati lesene podstavke za kozarce ali skodelice. Sledite navodilom korak za korakom.