Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Pri Lidlu verjamemo, da se prijetno počutje prične s čistim domom. Zato smo za vas pripravili vrhunska čistilna sredstva, ki vam omogočajo, da svoj dom napolnite s svežino in čistočo.

Text And Image Section


Izdelki za pranje perila FORMIL

Nežni do perila in vaše kože, a neizprosni pri odstranjevanju še tako trdovratnih madežev. Globinsko očistijo tkanine, ohranjajo belino in živahnost barv ter zagotavljajo dolgotrajno svež vonj. Učinkovito delujejo že pri nizkih temperaturah, kar pomaga pri varčevanju z električno energijo.

Text And Image Section


Mehčalci za perilo Doussy

Poskrbijo, da so vaša oblačila dolgotrajno mehka na otip, njihov omamen vonj pa vas bo vsakokrat znova popeljal v oddaljene kraje. Naj bo vaše perilo po vsakem pranju brezhibno – mehko, sveže in prijetno dišeče.

Text And Image Section


Izdelki za pomivanje posode W5

Odplaknili bodo vse neprijetne spomine na mastno posodo in zasušene ostanke hrane. Ne glede na to, ali pomivate v pomivalnem stroju ali na roke, bodo izdelki W5 zlahka odstranili še tako trdovratno umazanijo ter poskrbeli za bleščečo in dišečo posodo.

Prepustite se brezskrbni čistoči z izbranimi izdelki, ki jih najdete v Lidlu