Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

PREMIUM PIŠČANČJE MESO NAŠE NAM PAŠE

V Lidlu Slovenija ponudbo piščančjega mesa pod lastno blagovno znamko Naše nam paše dopolnjujemo s šestimi novimi izdelki. Ti so skladni z načinom reje, prijazne do piščancev, ki zagotavlja upoštevanje visokih standardov oskrbe živali in okoljsko odgovornih kmetijskih praks. Izdelki so izključno slovenskega porekla, prepoznate pa jih po zeleni embalaži z oznako Premium in napisom Prijazno do piščancev.

Izdelki, ki dopolnjujejo ponudbo, so: fileji, mini fileji, zrezki za hitro pripravo, medaljoni, cel piščanec in piščančje meso v kosih. Za blagovno znamko Naše nam paše jih proizvaja Perutnina Ptuj, ki se zavzema za trajnostne pristope k vzreji, po katerih se piščančje meso, vzrejeno po tem standardu, razlikuje od drugih piščančjih izdelkov.

Text And Image Section


Pri tovrstnem načinu vzreje je pozornost namreč usmerjena na dobro počutje piščancev in zagotavljanje boljših bivalnih pogojev zanje, saj upošteva sodobna dognanja o dobrobiti živali. Linija Naše nam paše iz piščancem prijazne reje je tako namenjena sodobnemu kupcu, ki se zavestno odloča za visoko kakovost in jo razume celovito. Ne zanima ga le končni izdelek, ampak tudi ozadje proizvodnje izdelka, zato nakupuje ozaveščeno in odgovorno.