The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!
    Burger: 5 korakov do legendarnega burgerja.
    1. Soljeni hamburgerji.

      Burger vzamemo iz embalaže in mu naredimo jamico do dobre polovice debeline.

    2. Žar burger na lopatki.

      Burger pečemo pri temperaturi 200 ºC. Čas pečenja je odvisen od stopnje pečenosti, ki jo želimo doseči.

    Tabela s stopnjami pečenosti mesa in časom pečenja na vsaki strani.

    Opozorilo: nosečnicam, otrokom in osebam z oslabljenim imunskim sistemom svetujemo, da burger pripravijo na način well done.

    1. Hrana zavita v aluminijasto folijo.

      Zavijemo ga v alu-folijo in pustimo počivati 5 minut.

    2. Priprava hamburgerjev: pečenje žemljic.

      Medtem ko burger počiva, popečemo sezamovo bombetko.

    3. Chef Legends burger s sirom in zelenjavo.

      Obložimo ga s sirom, zeleno solato, rezinami paradižnika, kislimi kumaricami, čebulo in po želji dodamo ketchup ter majonezo.

    Dober tek!