Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

LIDL JE PRVA IZBIRA


Po rezultatih smo prva izbira pri nakupu sveže zelenjave in sadja, pekovskih izdelkov in sladoledov!


V raziskavi Brand Tracker, ki jo je junija 2023 za podjetje Lidl Slovenija izvedla neodvisna raziskovalna hiša IPSOS Slovenija, je bilo vključenih 809 intervjuvancev*. Raziskava je pokazala, da:


  • kar 42 % vseh sodelujočih najpogosteje nakupuje svežo zelenjavo in sadje v trgovini Lidl,
  • kar 39 % vseh sodelujočih najpogosteje nakupuje pekovske izdelke v trgovini Lidl in
  • kar 46 % vseh sodelujočih najpogosteje nakupuje sladolede v trgovini Lidl.


*V raziskavi so bili zajeti intervjuvanci, ki so pri posameznem trgovcu kupovali v zadnjih 3 mesecih. Intervjuvance so povprašali, kako so zadovoljni s kakovostjo izdelkov pri različnih slovenskih trgovcih (Mercator, Spar/Interspar, Hofer, Lidl, Eurospin, Tuš, E.Leclerc in Jager).


IPSOS Slovenija Brand Tracker, n = 809, junij 2023

KAKOVOST NA PRVEM MESTU


V Lidlu Slovenija se zavedamo, da sta kakovost in svežina na prvem mestu – in to vsak dan. Dnevno stremimo k temu, da svojim kupcem nudimo pester nabor izdelkov, v sklopu naše redne ponudbe, kot tudi naših akcijskih tednov. Vse od svežih živil, mednarodno priljubljenih izdelkov, široke ponudbe tekstila ter gospodinjskih pripomočkov pa vse do lokalnih izdelkov. Naši kupci lahko izbirajo med izdelki priljubljenih blagovnih znamk in našimi lastnimi nagrajenimi blagovnimi znamkami. Sortiment sestavljajo raznoliki in sezonski izdelki


V Lidlu Slovenija prisegamo na ponudbo lastnih blagovnih znamk, ki jo dopolnjujemo s priznanimi svetovnimi in slovenskimi blagovnimi znamkami. Za izdelke, ki nastajajo pod okriljem lastnih blagovnih znamk velja, da je kakovost izdelkov stalno pod nadzorom, vse od izvrstnih sestavin, do trenutka, ko je izdelek na Lidlovih policah. Izdelkih lastnih blagovnih znamk pa omogočajo tudi oblikovanje unikatnih receptur, s čemer v Lidlu Slovenija skrbimo, da kupci vedno najdejo nekaj zase. Pomembna nam je stroškovna učinkovitost, nakupi večjih količin pa omogočajo ugodnejše pogoje sodelovanja z dobavitelji. Na tak način lahko Lidl Slovenija vedno ponuja visoko kakovostne izdelke po ugodni ceni.