Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

TVOJA OSVEŽITEV SE ZAČNE V LIDLU

Vse, kar potrebuješ za popolno poletje, že čaka nate! Zato se tudi tvoja osvežitev začne v Lidlu, kjer pestre izbire odličnih sladoledov in svežega sadja ali sokov nikoli ne (z)manjka. No, če smo ti pravkar vzbudili skomine, je čas, da začneš ustvarjati nove poletne spomine.

Te mikajo banjice, lončki, lučke ali korneti? Bi vanilijo ali čokolado? Se želiš osvežiti kjerkoli in kadarkoli? Potem odkrij pestre okuse sladoledov Gelatelli in Bon Gelati, se odžejaj s sokovi Solevita ali pa si privošči svežo sadno poslastico. Sadje je poleti namreč obvezno – od smutijev pa vse do sadnih solat. Za vse sladokusce v Lidlu ne manjka niti dodatkov, ki se odlično priležejo k najrazličnejšim sladolednim priboljškom. Poleg svežega sadja z Lidlove tržnice mednje zagotovo spadajo raznovrstni oreščki Alesto ali čokolada za kuhanje Finn Carré, ki lahko v hipu postane izvrsten čokoladni preliv. Kako osvežilna in omamno dišeča je šele ledena kava s sladoledom, ki si jo lahko doma pripraviš s kavami Bellarom, pa težko opišemo z besedami. Seveda ti bodo pri pripravi sladolednih ali sadnih obrokov na pomoč priskočili Lidlovi kuhinjski aparati Silvercrest, ki te bodo navdušili s svojo priročnostjo.

Kot vidiš, je priložnosti za poletno osvežitev v Lidlu na pretek. Priležejo se na morju, v gorah, na pikniku, med sprehodom po mestu ali pa doma na kavču. Idej je nešteto. Skoraj toliko, kot je izbire v tvojem najbližjem Lidlu, kjer se tvoja osvežitev pravzaprav začne.