Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Kaj nam predstavlja popolni par? Vemo, da vsi najprej pomislimo na naše boljše polovice, prijatelje ali ljubljenčke. Ampak, ker smo radovedni, nas zanima še več. Je to parfum in šminka? Leva in desna nogavica? Sonce in morje? Črna in zlata barva? Kaj pa utrip mesta in dobra družba? Hitro lahko ugotoviš, da izbire ne manjka. Tako kot v Lidlu. Popolni par pa sta zagotovo tudi krožnik in kozarec. Oba seveda polna. Da to res drži tudi v praksi, pa smo združili moči vrhunskega chefa Jureta Tomiča in someljejke, vinske akademkinje in direktorice Gault & Millau Slovenija, Mire Šemić. Z njuno pomočjo boste lahko v domači kuhinji razigrali svoje brbončice, sestavljene iz premium izdelkov ponudbe Lidl Deluxe ter pripadajoče vinske spremljave iz nabora Lidlove vinoteke.


Navdušite svoje brbončice z vrhunskimi prazničnimi recepti kuharja Jureta.

Text And Image Section

Penina ustvarjena ekskluzivno za Lidl Slovenija

Občudujte mehurčke, ki se nežno lesketajo v kozarcu, medtem ko se note cvetja, citrusov in rumenega sadja že spogledujejo z vašimi čuti. Polsuha penina Gold Edition je popolna uvertura v večerjo, nepogrešljiva spremljevalka praznovanj ali romantična popotnica za doživetja v dvoje. Pozlatite najlepše trenutke s penino Blanc de Blancs Gold Edition, ustvarjeno posebej za Lidl Slovenija!

Dogodek Popolni par je bil nepozaben trenutek, ki nas je zbližal, obenem pa nam približal Lidlovo ponudbo premium izdelkov Deluxe, pestro izbiro Lidlove vinoteke, popolno kombiniranje hrane in vina ter odlična priložnost, da vstopimo v praznični čas.

Text And Image Section

Okušajte vina z oznako "Mira priporoča"

Mira Šemić je posebej za kupce Lidla Slovenija med več sto vrstami vrhunskih vin z vsega sveta izbrala najboljša in kar najbolj raznovrstna vina vrhunskih proizvajalcev. V našo ponudbo jih uvrščamo postopoma, tako da boste na naših policah vedno našli nekaj svežega. Z oznako „Mira priporoča“ lahko preverite vina, ki jih je posebej za vas ocenila in v Lidlovo vinoteko uvrstila Mira.


Vam izbira kakovostnega vina povzroča preglavice in ne veste, kakšno vino bi ponudili ob slavnostni večerji ali družinskem kosilu? Preverite nov Lidlov vinski katalog, ki vam prinaša odgovore na ta in mnogo drugih vprašanj o vinih in razkriva pestro ponudbo penin, belih, rdečih in rosé vin najboljših domačih in tujih vinarjev.

PRELISTAJTE KATALOG

OZNAKA DOCG IN DOC Nadzorovana in zajamčena označba porekla (DOCG – Denominazione di Origine Controllata e Garantita) je najvišja oznaka za italijanska vina, medtem ko ima nadzorovana označba porekla (DOC) manj stroge smernice. OZNAKA AOC IN AOP AOC je francoska kratica za Appellation d'Origine Controllée. Je enakovredna AOP (Appellation d'Origine Protégée). Dobesedno bi oznaki lahko prevedli kot poimenovanje nadzorovanega porekla.


Text And Image Section

Premium izdelki Deluxe

Prav gotovo pa vam ne bo zmanjkalo idej za praznično pojedino, ko se boste ozrli po naših Deluxe izdelkih. Z njimi lahko pripravite večhodni meni in jih ponudite kot predjed, glavno jed ali sladico. Pa dober tek!

PREVERITE PONUDBO