Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

POJDIMO NA SNEG

Zimski meseci prinesejo kratke dneve, mraz in veter in hlad se nam zaleze v lica in prste. Zebe. Hitro se stemni. Brrrr! Toda … pozimi je tudi sneg. Če imamo srečo, pade vse do nižin, sicer ga iščemo na višjih nadmorskih višinah. Sicer pa bela, najprej puhasta in zatem čvrstejša snežna odeja pokriva vsaj gore in višje predele.


Gremo ven, gremo na sneg!

Skupaj se odpravimo na izlet od snega. Škoda bi bilo zimske dneve preživljati v zaprtih prostorih. Obujmo si tople nogavice, poiščimo najtoplejše škornje ali visoke čevlje, oblecimo si bundo in nataknimo rokavice, da nas ne bo zeblo. Morda vzamemo s sabo termovko toplega čaja in nekaj piškotov, da se bomo pogreli in okrepčali?


Toda pozor! Čisto vsak sneg ni dober za vse. Če je suh, bomo težko delali kepe, zato pa se bomo lahko metali vanj. Če je sneg južen pa bo pravšnji za ustvarjanje sneženega moža in grajenje ledenega gradu. Kakor koli obrnemo, na snegu bo lepo, le odpraviti se moramo ven.


Z Lucijo z Instagramovega profila @1000urzunaj sva šla na sneg in se imenitno zabavala. Kaj pa ti najraje počneš na snegu? Piši nam na zdravko.lidl@lidl.si.

Za ogled PDF datoteke potrebujete Adobe Acrobat Reader.