Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

TEDNU OTROKA SE PRIDRUŽUJE ZDRAVKO LIDL

Text And Image Section

Teden otroka® 2022: Skupaj se imamo dobro

Teden otroka® je program Zveze prijateljev mladine Slovenije že od leta 1954. Osrednja tema letošnjega Tedna otroka, ki bo potekal od 3. do 9. oktobra, je SKUPAJ SE IMAMO DOBRO. Povezavo so našli z naslovom pesmi “Skp se mava dobr“ pri otrocih zelo priljubljenega NIPKEja, ki bo letos naš ambasador.


Podatki TOM telefona kažejo, da je prijateljstvo nekaj, po čemer mladi najbolj hrepenijo, da se imajo dobro s sovrstnikom, ki mu lahko zaupajo, zato se tokrat osredotočamo na pomen povezanosti, druženja, prijateljstev, pogovarjanja v živo, skupnih dogodivščin, sproščenosti in zabave. Vrtci in šole so povabljeni k sodelovanju na likovnem in plesnem natečaju. K likovnemu natečaju vabi tudi naš Zdravko Lidl.

1. LIKOVNI NATEČAJ ZDRAVKA LIDLA – več informacij

ZPMS vabi otroke v vrtcih in osnovnih šolah (1. in 2. triada), da sodelujejo na likovnem natečaju Zdravka Lidla. Udeleženci natečaja na likovni način izrazijo, kako, na kakšen način ali pa s kom vse se imajo dobro. Otroci lahko ustvarjajo individualno; dobrodošli pa so tudi skupinski izdelki, ker vemo, da lahko nekaj čudovitega ustvarimo tudi s skupnimi močmi in se imamo pri tem skupaj dobro . Za individualno delo priporočajo format risalnega lista, za skupinski izdelek pa A1 (4 risalni listi).


Izmed vseh sodelujočih pa bodo dodatno izžrebali vrtec/šolo, ki jo bo obiskal Zdravko Lidl.