Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

JESENSKE ŽIVALI IZ NARAVNIH MATERIALOV

Živali so vesele obilja hrane in gozd živi. Tak gozd je kot iz pravljice, čarobni gozd, ko se sprehajam po njem in si v žepe tlačim gozdne plodove, češarke in zanimive vejice, pot pa mi prekriža begavi zajec, zatem urna srna in na koncu vedno zaposlena lisica.


Kdaj za hipec postanejo, mi prikimajo in potem izginejo v gozdu, kdaj pa se jim tako mudi, da kar ne verjamem lastnim očem, da sem jih videl. Le jež me počaka in se najprej previdno zvije v bodeč klopčič, ko pa zasluti, da nisem nevaren, iztegne svoj smrček proti moji roki in ovohava gladke bleščeče kostanje v njej. Ježek, bi rad, kostanj? Gleda me s temnimi očesci in zdi se vesel, ko tri kostanje prepustim njemu.


Kaj pa ti kaj počneš s storži in divjim kostanjem? Ali se z njimi igraš, jih vpleteš v okraske ali iz njih izdelaš kaj zanimivega? Tokrat sem ti pripravil dve zabavni in ustvarjalni zamisli za izdelovanje jesenskih živali. Pokliči sorojence ali prijatelje in skupaj izdelajte svoje jesenske živali.

Za ogled PDF datoteke potrebujete Adobe Acrobat Reader.