ČAS JE ZA SADOVE IN PLODOVE VAŠEGA DELA

Lojtr'ca domačih

S projektom Lojtr'ca domačih smo na vsakem koraku vpeti v lokalno okolje, saj želimo z njim povečati prepoznavnost lokalnih dobaviteljev, ki ustvarjajo raznolike butične izdelke in vzgajajo odlične slovenske pridelke. Prav te domače dobrote namreč bogatijo našo ponudbo ter dajejo edinstveno priložnost za doživetje lokalnosti.

 V preteklih sezonah Lojtr’ce domačih se je na naših policah že predstavilo skoraj 300 vrhunskih slovenskih butičnih izdelkov. To dokazuje, da je tak projekt lahko odlična odskočna deska za vseslovensko prepoznavnost ter tudi navdih za nadaljnje ustvarjanje in razvoj.

 Pridelki v novi sezoni Lidlove Lojtr'ce domačih pa bodo imeli v podpisu skupno lastnost: slovensko korenino. Prijava na razpis je zaključena in ponovno smo lahko ponosni na raznolikost ter pestrost, ki jo premore naša majhna Slovenija. Kdo vse se bo pridružil našim policam pa sporočimo zelo kmalu! Veselimo se novih dobaviteljev in komaj čakamo, da bomo lahko z vami delili nove zgodbe ter vam predstavili njihove pridelke.

 

 O LIDLOVI LOJTR’CI DOMAČIH 

Lojtr'ca domačih je nastala z željo in vizijo pomagati slovenskemu malemu gospodarstvu, butičnim podjetnikom in lokalnim pridelovalcem, ki so v razvoj svojega izdelka ali pridelka vložili mnogo energije, ljubezni, spoštovanja do slovenske kulture in tradicije. Sedaj na poti do prepoznavnosti, potrebujejo malo pomoči in dodaten zagon.

 V preteklih sezonah smo tako že pomagali ogromno manjšim in večjim dobaviteljem ter dopolnili našo ponudbo z odličnimi butičnimi izdelki. Ker pa so ti izdelki le del raznolike ponudbe vsega, kar v Sloveniji znamo, smo v aktualno zgodbo Lojtr’ce domačih vključili še pridelke. S tem želimo podpreti slovenske kmete, ki bodo s plodovi svojega dela priplezali na naše police in obogatili Lidlovo tržnico. Čas je, da z našo pomočjo poberejo sadove svojega dela in zavzamejo naše police.

 V Lidlu Slovenija verjamemo, da smo z bogato mrežo svojih trgovin in prakso akcijskih predstavitev izjemnih produktov zunaj redne prodaje odličen partner vsem, ki potrebujejo omenjeno pomoč. Lojtr'ca domačih živi in diha za male podjetnike, naša ekipa pa se po izboru novih dobaviteljev vsakemu posveti tako s prodajnega kot marketinškega vidika ter skupaj z njim pridelek po potrebi izpopolni za predstavitev na Lidlovih prodajnih policah.

 Na Lojtr'ci domačih smo v šestih sezonah predstavili lepo število izdelkov, pravzaprav zelo veliko število izdelkov, ki bogatijo našo ponudbo ter nam tudi dajejo novo energijo in spodbudo za nadaljnje delo. Zdaj pa je čas, da temu dodamo tudi pestro ponudbo sadja in zelenjave ter tako izbranim pridelovalcem omogočimo vzpon po naši Lojtr'ci domačih.