Odkrijte butične izdelke z vseh koncev Slovenije.

Vas mikajo tradicionalne slovenske dobrote ali inovativni nišni izdelki, ki sledijo najsodobnejšim svetovnim smernicam? Da bi prišli do najboljšega v deželi tej se lahko odpravite čez drn in strn po Sloveniji, preplezate zasnežene vrhove, prečkate deroče reke ter si z golimi rokami utirate pot skozi goščavo.

Lahko pa z Gašperjem odpotujete v novo sezono Lojtr'ce domačih in odkrijete več kot 50 butičnih izdelkov lokalnih dobaviteljev, ki jih najdete na Lidlovih policah.

 

Lojtr'ca video - Hidrolat sivke Blue Hill

Hidrolat sivke Blue Hill

Gašper in njegova lojtrca sta se odpravila čez hribe in doline v sivkin raj Blue Hill, kjer sta spoznala novega dobavitelja iz Lidlove Lojtr'ce domačih. Tam Viktorija in Alen iz nje izdelujeta butični sivkin hidrolat. Poglejte si video ter spoznajte njuno zgodbo in produkt.

Lojtr'ca video - Dehidrirane jagode TerraDry

Dehidrirane jagode TerraDry

Gašper Bergant je s svojo lojtrco obiskal Davida in Janeza iz TerraDry, ki sta k butičnim izdelkom tokratne Lidlove Lojtr'ce domačih pristavila dehidrirane jagode. Oglejte si video in preverite, kje sta dobila idejo za izdelek ter kako se je njuna zgodba sploh začela.