Doživljenjsko jamstvo

Časovno neomejena možnost vračila blaga!

Prepričanje v kakovost in svežost izdelkov Lidlovih blagovnih znamk smo nadgradili s posebnim jamstvom. Kot edino trgovsko podjetje v Sloveniji vam tako nudimo popolno jamstvo na vse prehrambne in neprehrambne izdelke lastnih blagovnih znamk. Brez časovnih omejitev!

Izjemo predstavljajo le izdelki s časovno omejeno garancijo proizvajalca (npr. tehnični izdelki, električni aparati), kjer vam bomo z veseljem pomagali pri uveljavljanju vaših potrošniških pravic. V teh primerih seveda še naprej veljajo garancija proizvajalca in zakonska določila v zvezi z garancijo za brezhibno delovanje stvari.

 

100% vračilo denarja ob predložitvi računa!

V kolikor z izdelkom vseeno ne bi bili zadovoljni, ga lahko ob predložitvi računa kadar koli in v kateri koli Lidlovi trgovini v Sloveniji vrnete in povrnili vam bomo celotno kupnino za vrnjeni izdelek. Brez nepotrebnih vprašanj! Izjemo predstavljajo le izdelki s časovno omejeno garancijo proizvajalca (npr. tehnični izdelki, električni aparati), kjer vam bomo z veseljem pomagali pri uveljavljanju vaših potrošniških pravic.

 

Nakup pri Lidlu - NAKUP BREZ TVEGANJA!

Z najstrožjim nadzorom kakovosti v Sloveniji, ki ga dopolnjujemo s sodelovanjem z največjimi neodvisnimi mednarodno uveljavljenimi inštituti, brezkompromisno uresničujemo zastavljeni cilj - ponuditi najboljšo kakovost po nepremagljivih cenah. Lidlovo doživljenjsko jamstvo je zato obenem tudi zagotovilo zadovoljstva. Na to se lahko zanesete. Tudi v prihodnje!