Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!
*Vir: Družba Euromonitor International Limited; glede na vrednost prodaje na drobno (RSP) v letu 2023, na podlagi raziskave po meri, opravljene marca 2024. Program „sam svoj mojster“ je opredeljen kot kombinacija ročnega orodja, električnega orodja, opreme, drugih pripomočkov za dom, vrtnarske opreme ter loncev in sadilnikov.

PARKSIDE ponuja široko paleto vzdržljivega in varnega električnega orodja, vašega zanesljivega pomočnika pri najrazličnejših domačih projektih.

Text And Image Section


VRTNO ORODJE

Si želite urediti okolico vašega doma in površine dobro očistiti? Z vrtnim orodjem in pripomočki PARKSIDE boste opremljeni tako dobro, da boste brez težav lahko zaključili tudi najbolj zahtevne domače projekte.


PREBERI VEČ

Text And Image Section


IDEJE ZA USTVARJANJE

Zakaj ne bi sami naredili police za dnevno ali otroško sobo? Z orodjem PARKSIDE in pomočjo naših videoposnetkov bodo na videz zahtevni projekti postali mala malica.PREBERITE VEČ

V domači delavnici si lahko izdelate lepe kose pohištva za vaš dom ali starejšim vdahnete novo dušo.

Text And Image SectionNE ZAMUDITE PRIHAJAJOČIH PONUDB

Zagotovo ne želite zamuditi ponudbe tedna in iščete tudi ekskluzivne informacije o naših izdelkih? Ni vam treba dolgo čakati, naročite se na naše novice, vedno polne aktualnih ponudb, promocij, novih izdelkov in veliko drugega.


NAROČITE SE

  • Kvaliteten in vzdržljiv material

  • Enostavna uporaba in visoki varnostni standardi

  • Odlično razmerje med zmogljivostjo in ceno