Parkside

  

Video Parkside

ORODJE ZA VSAKO NALOGO

Parkside ponuja široko paleto vzdržljivega in varnega električnega orodja, vašega zanesljivega pomočnika pri najrazličnejših domačih projektih. Naj bo to izdelava ptičje hišice ali pasje ute, brušenje vrtne mize ali pritrjevanje polic na steno, Parkside je prava izbira za najrazličnejša mizarska in druga dela.

V domači delavnici si lahko izdelate lepe kose pohištva za vaš dom ali starejšim vdahnete novo dušo. Potrebujete le Lidlova električna orodja Parkside. 

 

Enostavna uporaba in visoki varnostni standardi
Enostavna uporaba in visoki varnostni standardi
Odlično razmerje med zmogljivostjo in ceno
Odlično razmerje med zmogljivostjo in ceno
Kvaliteten in vzdržljiv material
Kvaliteten in vzdržljiv material
Ideje

 

IDEJE ZA USTVARJANJE

Zakaj ne bi sami naredili police za dnevno ali otroško sobo? Z orodjem Parkside in pomočjo naših videoposnetkov bodo na videz zahtevni projekti postali mala malica.

Parkside baterija

VEDNO S POLNO MOČJO!

Brezžično orodje olajša marsikatero popravilo ali delo, pa naj bo to vrtanje ali rezanje. Akumulatorske baterije Parkside so zmogljive, saj lahko večino del dokončate z enim preprostim polnjenjem, če pa se baterija sprazni, pa jo lahko hitro napolnite s priloženim polnilcem. Z orodji serije Parskside X12 V lahko hitro zvrtate luknjo za stenske police in podobno, bolj zahtevnih nalog pa se lotite z orodji Parkside serije X20 V Team.

 

Akumulator 2 Ah
Polnilec 2 Ah
Pametni akumulator, 8 Ah
Pametni polnilec, 8 Ah
Dvojni hitri polnilec
Predstavitev orodja Parkside

 

 

PREDSTAVITVE ORODIJ

Od izvijačev in žag do kompresorjev in potopnih črpalk, Parkside ponuja vse. Če razmišljate o samostojnih projektih v domači garaži, potem lahko v Lidlu dobite vse, kar potrebujete.

  

Newsletter

NE ZAMUDITE PRIHAJAJOČIH PONUDB

Zagotovo ne želite zamuditi ponudbe tedna in iščete tudi ekskluzivne informacije o naših izdelkih? Ni vam treba dolgo čakati, naročite se na naše novice, vedno polne aktualnih ponudb, promocij, novih izdelkov in veliko drugega.