Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

  *V izračun mesečnega prihranka 80 € so zajeti vsi standardni Lidl Plus kuponi in ponudbe za obdobje od 1. 4. do 30. 9. 2023 in temelji na razliki med staro in novo ceno izdelka pomnoženo z minimalnim številom kosov, ki jih je potrebno kupiti, da je promocija veljavna. V izračun so vključeni prehrambni izdelki, suho prehrambni izdelki, sadje, zelenjava in rože.

  Kliknite za prenos aplikacije

  Text And Image Section

  SREČKA PLUS

  Kadarkoli boste med nakupovanjem skenirali svojo digitalno kartico, boste prejeli Srečko Plus. S to srečko prejmete še dodatne ekskluzivne kupone. Takoj, ko prejmete Srečko Plus, se ta prikaže v aplikaciji na začetnem zaslonu.

  Text And Image Section

  KUPONI IN PONUDBE

  Kuponi in ponudbe bodo v trgovini označeni z Lidl Plus logotipom. Kupone je potrebno aktivirati pred zaključkom nakupa, pri ponudbah pa aktivacija ni potrebna. Kuponi se seštevajo − popust se obračuna po skeniranju Lidl Plus kartice na blagajni. Unovčite lahko več ponudb in kuponov hkrati.

  Text And Image Section

  KUPON PLUS

  Zbiraj svoje nakupe v aplikaciji Lidl Plus in si ob doseženih vrednostih mesečnih nakupov zagotovi KUPON PLUS, s katerim prejmete dodatni kupon.

  Text And Image Section

  DIGITALNI RAČUNI

  Kliknite zavihek »Več« v menijski vrstici. Na prvem mestu boste našli svoje račune. Vsak račun lahko odprete posebej in si ogledate vse navedene popuste − tako boste preprosto preverili, koliko ste pri nakupu prihranili.

  Text And Image Section

  DIGITALNA KARTICA

  Ko pridete do blagajne, imejte pripravljen mobilni telefon, z odprto aplikacijo Lidl Plus in na čitalniku, ki je obrnjen proti vam, skenirajte svojo digitalno kartico. Najdete jo tako, da kliknete na gumb Kartica Lidl Plus. Res je preprosto!

  Text And Image Section

  SPLETNI KATALOGI

  Aplikacija Lidl Plus združuje tudi vse tedenske ponudbe in akcije. V orodni vrstici najdete digitalno zbirko katalogov, če kliknete na ikono »katalogi«.V aplikaciji prelistajte aktualne ponudbe in ne zamudite novih akcij.

  Text And Image Section

  OBVESTILA

  Omogoči obvestila in prejemaj obvestila o akcijah, novostih, posebnih ponudbah in receptih. Vklop in nastavitev obvestil preprosto urediš v aplikaciji Lidl Plus med nastavitvami pod možnostjo »Obvestila«. Odloči se, katera obvestila želiš vklopiti ali izklopiti.

  Text And Image Section

  INFORMACIJE O TRGOVINAH

  V meniju, pod razdelkom trgovine si lahko izberete priljubljeno trgovino. Ta dodatek omogoča iskanje najbližje Lidlove trgovine in prikaz njenega odpiralnega časa, kar lahko koristite tudi na dopustu v drugih državah, ki imajo aplikacijo Lidl Plus.

  Potrebujete pomoč? Preverite dodatne informacije!