Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

SE ŽENEŠ ZA PROTEINI?

Potem naj se tvoja izbira začne v Lidlu. Pa ne samo izbira, temveč tudi motivacija, saj v Lidlu ne manjka izdelkov z visoko vsebnostjo beljakovin. Odlikuje jih nepremagljiv okus, ki ti v vsakem trenutku dneva pokaže mišice. Ne glede na to, ali se za proteini ženeš s tekom, kolesarjenjem, z jogo ali pa si najraje daš duška kar v fitnesu, gredo šport in beljakovine z roko v roki. Po vsaki vadbi je večji vnos beljakovin namreč še kako priporočljiv. Sploh pa se prileže, če jih zaužijemo z okusnim, enostavnim ter s priročnim obrokom, ki ga lahko shranimo kar v nahrbtnik, si ga privoščimo že na poti ali pa nas po športu prijetno ohlajen nestrpno pričakuje v hladnilniku.

Si že v nizkem štartu? Ne odlašaj in združi prijetno s koristnim! Skoči po nepogrešljiv beljakovinski puding Milbona z odličnim okusom vanilije ali čokolade in s kar 20 grami beljakovin na porcijo, zgrabi priročno beljakovinsko ploščico s skuto Pilos ali pa si privošči slastni čokoladni ali vanilijev beljakovinski napitek Milbona. Lidlove izdelke z visoko vsebnostjo beljakovin priporoča tudi Lidlova vitalnica, zato se pridruži Anžetu, Hani in Urški, saj so jim proteini poleg obutve, oblačil in dodatkov Lidlove blagovne znamke Crivit najboljša popotnica za vsako športno aktivnost. Beljakovine (proteini) tako kot maščobe in ogljikovi hidrati spadajo med makrohranila, saj jih, v primerjavi z mikrohranili, s hrano uživamo v večjih količinah. Najdemo jih v mnogih živilih živalskega in rastlinskega izvora. Beljakovine so pomembne za naše telo, saj med drugim pripomorejo tudi k ohranjanju zdravih kosti ter vzdrževanju in povečanju mišične mase. Priporočamo uživanje v okviru pestre in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja.