Lidl Plus

LIDL PLUS APLIKACIJA

Ali imate radi promocije in popuste? Želite z nakupom svojih najljubših Lidlovih izdelkov prihraniti še več? Končno je prišel najbolj pričakovan program zvestobe − z aplikacijo Lidl Plus na dlani se vedno prihrani!

KLIKNITE ALI POSKENIRAJTE QR-KODO ZA PRENOS APLIKACIJE

prenos aplikacije
PRENESITE APLIKACIJO

PRENESITE APLIKACIJO

Prenesite, registrirajte se in prihranite še več.

VEČ INFORMACIJ
AKTIVIRAJTE KUPONE

AKTIVIRAJTE KUPONE

Kliknite simbol s kuponom, izberite željen kupon in ga s klikom na gumb »aktiviraj« aktivirajte, s skeniranjem kartice pa uporabite.

POSKENIRAJTE KARTICO NA BLAGAJNI

SKENIRAJTE LIDL PLUS KARTICO

Popust kupona in naložene aktualne ponudbe se obračunajo po skeniranju Lidl Plus kartice na blagajni. Unovčite lahko več ponudb in kuponov hkrati. 

Potrebujete pomoč? Preverite dodatne informacije!

Lidl Plus
Lidl Plus kuponi

Kuponi in ponudbe bodo v trgovini označeni z Lidl Plus logotipom. Kupone je potrebno aktivirati pred zaključkom nakupa, pri ponudbah pa aktivacija ni potrebna. Kuponi se seštevajo − popust se obračuna po skeniranju Lidl Plus kartice na blagajni. Unovčite lahko več ponudb in kuponov hkrati. 

Digitalna srečka

Kadarkoli boste med nakupovanjem skenirali svojo digitalno kartico, boste prejeli Srečko Plus. S to srečko prejmete še dodatne ekskluzivne kupone. Takoj, ko prejmete Srečko Plus, se ta prikaže v aplikaciji na začetnem zaslonu.

Digitalni računi

Kliknite zavihek »Več« v menijski vrstici. Na prvem mestu boste našli svoje račune. Vsak račun lahko odprete posebej in si ogledate vse navedene popuste − tako boste preprosto preverili, koliko ste pri nakupu prihranili.

Digitalni letaki

Aplikacija Lidl Plus združuje tudi vse tedenske ponudbe in akcije. V orodni vrstici najdete digitalno zbirko katalogov, če kliknete na ikono »katalogi«.V aplikaciji prelistajte aktualne ponudbe in ne zamudite novih akcij. 

Digitalna kartica

Ko pridete do blagajne, imejte pripravljen mobilni telefon, z odprto aplikacijo Lidl Plus in na čitalniku, ki je obrnjen proti vam, skenirajte svojo digitalno kartico. Najdete jo tako, da kliknete na gumb Kartica Lidl Plus. Res je preprosto!

Informacije o trgovinah

V meniju, pod razdelkom trgovine si lahko izberete priljubljeno trgovino. Ta dodatek omogoča iskanje najbližje Lidlove trgovine in prikaz njenega odpiralnega časa, kar lahko koristite tudi na dopustu v drugih državah, ki imajo aplikacijo Lidl Plus.