Poskusi Lidlovo izbiro in okusi razliko.

Ne glede na to, kaj te mika danes, je v Lidlu na voljo nešteto idej. Za zajtrk, kosilo, večerjo ali kar tako vmes. Zato naj se tvoja izbira začne v Lidlu, kjer lahko odkrivaš veganske, vegetarijanske ali bio in eko ideje. Izbire ne manjka niti za tiste, ki želijo brezskrbno uživati v hrani brez lakotze ali glutena ter tiste, ki bi si v svoj obrok želeli vnesti več proteinov. Kako to izgleda v praksi, si lahko ogledaš v spodnjih receptih, saj smo zate pripravili nekaj raznolikih jedi, ki bodo zadovoljile še tako zahtevne brbončice. Saj veš, trendi se spreminjajo, okus ostaja.

Vegi - video

Si želiš vegetarijansko?

Ulala, dobrote brez mesa! Ne glede na to, ali je vegetarijanski jedilnik tvoja stalnica ali občasna izbira, smo prepričani, da te bomo navdušili z okusnimi recepti za jedi brez mesa, v katerih ne manjka svežega sadja in zelenjave z Lidlove tržnice.

Vegan - video

Si za vegansko?

Hrana je lahko še kako okusna tudi brez sestavin živalskega porekla. Potrebuješ le ščepec domišljije, saj vse ostalo najdeš v Lidlu. Odkrij nekaj idej, kako si lahko doma hitro in enostavno ustvariš vegansko idilo za zajtrk ali kosilo.

Bio - video

Te mika bio?

Še več okusa in neoporečna pridelava sestavin iz bio ali eko Lidlove ponudbe bosta v tvojo kuhinjo vnesla pestro gurmansko izkušnjo. Prepusti se našim idejam, kako lahko s preprostimi recepti pripraviš božanske jedi.

Brez laktoze - video

Bi brez laktoze ali glutena? Z več proteinov?

Brez laktoze ali glutena? Ni problema. Če si želiš brezskrbno uživati v okusnih obrokih brez laktoze in glutena ali pa si želiš v svoje obroke vnesti več proteinov, si na pravem mestu. Prepričaj se, da tudi prilagojena prehrana ni nikoli dolgočasna.