Odpravite se na slikovit izlet po čudovitih kotičkih Slovenije. Urška vas bo skozi simpatične vloge popeljala po prelepih izletniških destinacijah, primerih tako za družine z otroki kot tiste s pasjimi sopotniki. Preverite pa tudi njene simpatične vaje za nosečnice, novopečene mamice in vaje z dojenčkom.

vadba z dojenčkom

Vadba z dojenčkom

Vemo, da včasih nimate niti trenutka časa za vadbo, saj vaš dojenček potrebuje vašo stalno pozornost. Prav zato, je Urška pripravila program vaj, ki jih lahko opravite kar skupaj s svojim malčkom. Skupaj zmoremo vse!

Video september

Na izvir Bistrice z dojenčkom

Z Urško in malim Maksijem se podajte po mirni gozdni poti vse do izvira Bistrice. Pot je primerna tudi za novopečene mamice z dojenčki v nosilkah, saj drevesne krošnje prijetno varujejo pred močnim soncem, obenem pa pot ni prenaporna ali obljudena.

Za še več idej si priberite Urškine nasvete, kam se lahko odpravite na sprehod z dojenčkom, pa naj bo to v vozičku ali z nosilko. 

Urška video

Pilates za celo telo

Urška je pripravila odlične pilates vaje za celo telo, ki so primerne tudi za nosečke. Za vaje ne potrebujete NOBENIH PRIPOMOČKOV, zato z vadbo kar začnimo. Skupaj zmoremo vse!

*Preden začneš z vadbo, se posvetuj s svojim zdravnikom. Vadba je primerna za tiste bodoče mamice, ki jim zdravnik vadbo dovoli in priporoča.*

Raziskujte z Urško