Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Pod njegovim vodstvom je nemalo posameznikov močno spremenilo svoj življenjski stil. Ljudje, s katerimi je sodeloval, znajo povedati, da je z mislimi in načrti vedno korak pred njimi. Kljub včasih zahtevnim izzivom se vsakemu posebej vedno 100-odstotno posveti in poskrbi za dobro počutje in prave rezultate.

Več kot 15 let dela na področju osebnega trenerstva je Anžetu Avblju prineslo obilico izkušenj, ki so nadgradile znanje s Fakultete za šport, kjer je tudi diplomiral. Pod njegovim vodstvom je nemalo posameznikov močno spremenilo svoj življenjski stil. Ljudje, s katerimi je sodeloval, znajo povedati, da je z mislimi in načrti vedno korak pred njimi. Kljub včasih zahtevnim izzivom se vsakemu posebej vedno 100-odstotno posveti in poskrbi za dobro počutje in prave rezultate. Kot Lidlov osebni trener nam bo tako priskočil na pomoč ne le, ko bo vprašanje o izbiri vadbe, temveč tudi pri sestavi prehranskega načrta. Odlična in predvsem učinkovita kombinacija!