Kaj pomenijo nekatere oznake naših izdelkov?

Čista 5

Izdelki z oznako Lidlova čista 5 so del ene izmed naših akcijskih ponudb, katera zajema znižane izdelke in/ali izdelke za kratek čas.

Akcija

Izdelki z oznako “Akcija” so del ene izmed naših akcijskih ponudb (npr. Zmagovalci tedna, Tedenska akcija, Najboljše za konec tedna, Super vikend) ter imajo v času trajanja akcije znižano ceno.

Izdelki so označeni z rdečimi cenovnimi izkazi z napisom “Akcija”.

Za kratek čas

Oznako “Za kratek čas” imajo izdelki, ki niso del naše redne ponudbe, potrudimo pa se, da vam ponudimo čim več tistih izdelkov, po katerih povprašujete. Zaloge so omejene.

V trgovinah bodite pozorni na rdeče cenovne izkaze z napisom “Za kratek čas”.

Ceneje

Oznako “Ceneje” imajo izdelki, ki niso del akcijske ponudbe, vendar imajo prav tako znižano ceno. Znižanje običajno traja daljše časovno obdobje do preklica.

V trgovinah bodite pozorni na rdeče cenovne izkaze z napisom “Ceneje”.

Novost

Pod oznako “Novost” najdete izdelke, ki ste jih kupci sprejeli za svoje in jih radi kupujete, zato smo jih vključili v našo redno ponudbo ali pa so se na vašo pobudo v redno ponudbo ponovno vrnili.

Take izdelke označujemo z zelenimi cenovnimi izkazi z napisom “Novost”.

Super cena

Oznako “Super cena” imajo izdelki, ki so v ponudbi po super ugodnih cenah od začetka veljavnosti ponudbe do razprodaje zalog.

Vse cene so v EUR s pripadajočim DDV.

**********

Lidlova tržnica

Na Lidlovi tržnici vas vsak dan čaka dnevno sveža ponudba sadja in zelenjave po izjemnih cenah. Še posebej bodite pozorni na ponedeljkovo, četrtkovo in viked super ponudbo sadja in zelenjave po še posebej ugodnih cenah.

Lidlova cvetličarna

Vsak dan imamo v ponudbi sveže rezano cvetje, da z njim polepšate dom. Ponujamo tudi lončnice, semena in čebulnice za dom in vrt, vse sezonsko in po izjemnih Lidlovih cenah.

Lidlova pekarna

Kruh in pekovski izdelki nas spremljajo skozi cel dan, zato je pomembno, da se na naši mizi znajde le najboljše. Tega se zavedamo tudi v Lidlu Slovenija, zato vam v Lidlovi pekarni vsak dan nudimo več kot trideset vrst prvovrstnega svežega kruha in pekovskega peciva. Dobrote iz Lidlove pekarne pečemo sproti, tako da vam lahko od jutra do večera ponudimo omamno dišeč svež kruh. Ko naši sodelavci in sodelavke spečejo pekovske dobrote, po sveže pečenem kruhu zadiši cela trgovina! Hitro se vam lahko pripeti, da se v nakupovalnem vozičku znajdejo še hrustljave štručke, ki niso bile na nakupovalnem seznamu.

Kakovost je na prvem mestu

Vse dobrote iz Lidlove pekarne ustrezajo našim strogim zahtevam in standardom na področju zagotavljanja varnosti in kakovosti. Začne se z izborom najboljših dobaviteljev in prvovrstnih sestavin, nadaljuje pa s stalnim nadzorom – vse izdelke večkrat letno testiramo v priznanih neodvisnih inštitutih.

Naš navdih ste vi!

Ker se okus in navade nenehno spreminjajo, našo ponudbo stalno dopolnjujemo in nadgrajujemo, pri tem pa v veliki meri upoštevamo želje in predloge naših kupcev. Tako smo pred nekaj meseci v stalno ponudbo vključili tudi pirin kruh, ki je plod sodelovanja s slovenskim proizvajalcem.

Zlata priznanja za odlično kakovost

Dokazana odlična kakovost – Gospodarska zbornica Slovenije je za odlično kakovost kruha in pekovskih izdelkov za leto 2017 podelila zlata priznanja za kar 13 naših izdelkov!

Zlata priznanja so dokaz izvrstne kakovosti izdelkov, ki jih za naše kupce skrbno oblikujemo skupaj s priznanimi slovenskimi proizvajalci. Izdelki so pripravljeni iz izbranih, kakovostnih surovin, po edinstvenih recepturah, ki smo jih razvili skupaj z vami, dragi kupci.

Poleg slovenskih izdelkov Lidlove pekarne so zlato medaljo Sekcije za pekarstvo pri Gospodarski zbornici Slovenije prejeli tudi odlični linški keksi s kakavovim polnilom.

Še naprej se bomo trudili, da vam bomo zagotavljali najboljše izdelke po ugodni ceni.

Best Buy

V raziskavi Best Buy Award 2017/2018 ste kupci povedali, da vam nudimo ponudbo izdelkov lastnih blagovnih znamk z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno. Poleg tega ste nam podelili tudi druga številna priznanja Best Buy Award v kategorijah: eksotična hrana, siri, mesni in suhomesnati izdelki, sladoledi in zamrznjeni deserti, pripravljene zamrznjene jedi, čistilna sredstva in kemikalije za čiščenje doma, izdelki za pranje perila.

Nakup v Lidlu je enostaven in prijeten

V Lidlu se zavedamo, da danes več ne zadostuje, da vam ponudimo zgolj kakovostne izdelke po ugodnih cenah, saj je ritem današnjega življenja vse hitrejši in čas postaja vse bolj dragocena vrednota.

Naša zaveza je tako, poleg stremenja k najvišjim standardom kakovosti izdelkov tudi zagotavljanje najugodnejšega nakupa, ki ni pogojen zgolj s ceno izdelkov, temveč tudi s samo hitrostjo opravljenega nakupa, kratkimi čakalnimi vrstami na blagajni, lahko dostopnimi in prostornimi parkirnimi mesti ter hitro odzivnim prodajnim osebjem, ki je skladno z našim standardom hitrega nakupa obvezano pri vsakem četrtem kupcu v čakalni vrsti odpreti novo blagajno. Našim kupcem nudimo tudi Lidlovo doživljenjsko jamstvo na vse prehrambene in neprehrambne izdelke lastnih blagovnih znamk, izjemo predstavljajo le izdelki s časovno omejeno garancijo proizvajalca pri katerih vam z veseljem pomagamo pri uveljavljanju vaših potrošniških pravic.

Poleg prodajnega osebja je v primeru pohval, pritožb ali reklamacij od ponedeljka do petka od 8.00 do 18.00 ure in v soboto od 8.00 do 13.00 ure na voljo tudi brezplačna številka klicnega centra za pomoč kupcem 080 70 60, njegovi sodelavci pa v primeru povečanega povpraševanja neprehrambnih izdelkov skušajo poskrbeti tudi za dobavo le-teh. Vse omenjene zaveze tako predstavljajo sinonim za enostavne in prijetne nakupe v Lidlu.