Akcija

Izdelki z oznako “Akcija” so del ene izmed naših akcijskih ponudb (npr. Tedenska akcija, Super vikend, Sveže za konec tedna …) ter imajo v času trajanja akcije znižano ceno. Izdelki so označeni z rdečimi cenovnimi izkazi z napisom „Akcija“.

Zgrabite priložnost

Oznako „Zgrabite priložnost!“ imajo izdelki, ki niso del naše redne ponudbe in so na voljo do razprodaje zalog. Trudimo se, da vam ponudimo čim več tistih izdelkov, po katerih povprašujete. V trgovinah bodite pozorni na rdeče cenovne izkaze z napisom „Zgrabite priložnost!“.

Ceneje

Oznako “Ceneje” imajo izdelki, ki se jim zniža redna prodajna cena, brez časovne omejitve in velja do naslednje spremembe. V trgovinah bodite pozorni na rdeče cenovne izkaze z napisom „Ceneje“.

Novost

Pod oznako „Novost“ najdete izdelke, ki ste jih kupci sprejeli za svoje in jih radi kupujete, zato smo jih vključili v našo redno ponudbo ali pa so se na vašo pobudo v redno ponudbo ponovno vrnili. Take izdelke označujemo z rumenimi cenovnimi izkazi z napisom „Novost“.

Super cena

Oznako Super cena dobijo izdelki, kadar imata vsaj dva ponudnika na trgu enak ali primerljiv izdelek po višji prodajni ceni kot Lidl Slovenija.

Lidl Plus

Z oznako Lidl Plus so označeni izdelki s posebnimi popusti, ki jih lahko najdete in aktivirate izključno v aplikaciji Lidl Plus. Za upoštevanje popusta na blagajni je potrebno poskenirati vašo Lidl Plus kartico.

- 30 %

Z oznako „- 30 %“ na oranžni nalepki so označeni izdelki, ki jim kmalu poteče rok trajanja ali gre za zadnje kose.

- 50 %

Z oznako „- 50 %“ na oranžni nalepki so označeni izdelki, ki jim na dan znižanja poteče rok trajanja.