31. JANUARJA UPOKOJENCI KUPUJETE 10 % CENEJE

Upokojenski popust

Kupon za 10 % popusta lahko lahko upokojenci izkoristite ob nakupu na dan 31. 1. 2023. Kupon je veljaven v vseh Lidlovih trgovinah. Opravite nakup za starejše z 10 % upokojenskim popustom. Z upokojensko kartico ali pokojninskim odrezkom opravite nakup za svoje stare starše, ostarele sosede ali znance z 10 % upokojenskim popustom.

Kupec, ki ob nakupu 31. 1. 2023 pri blagajni katerekoli Lidlove trgovine na območju Republike Slovenije predloži originalen kupon in dokazilo o  statusu upokojenca (upokojenska kartica), prejme 10 % popust na posamezen nakup1).

Uveljavljanje popusta: 10 % popust je mogoče uveljaviti zgolj na nakup, opravljen na ta dan. V primeru, da ima kupec več kuponov, na podlagi katerih ima pravico uveljaviti popust, se popusti ne seštevajo. Če ima kupec istočasno več različnih ugodnosti (otvoritveni popust, Super bonus, ipd.), se popusti med seboj ne seštevajo.

1)Popust ne velja za nakup tobačnih izdelkov, časopisov, revij, kartic mobilnih operaterjev in Lidlovih darilnih kartic. Popust se obračuna na blagajni.