Banner

Lidlov slovarček

Akcija

Akcija

Izdelki z oznako “Akcija” so del ene izmed naših akcijskih ponudb (npr. Tedenska akcija, Super vikend, Sveže za konec tedna …) ter imajo v času trajanja akcije znižano ceno.

Izdelki so označeni z rdečimi cenovnimi izkazi z napisom „Akcija“.

Zgrabite priložnost

Zgrabite priložnost

Oznako „Zgrabite priložnost!“ imajo izdelki, ki niso del naše redne ponudbe in so na voljo do razprodaje zalog. Trudimo se, da vam ponudimo čim več tistih izdelkov, po katerih povprašujete.

V trgovinah bodite pozorni na rdeče cenovne izkaze z napisom „Zgrabite priložnost!“.

Ceneje

Ceneje

Oznako “Ceneje” imajo izdelki, ki se jim zniža redna prodajna cena, brez časovne omejitve in velja do naslednje spremembe.

V trgovinah bodite pozorni na rdeče cenovne izkaze z napisom „Ceneje“.

Novost

Novost

Pod oznako „Novost“ najdete izdelke, ki ste jih kupci sprejeli za svoje in jih radi kupujete, zato smo jih vključili v našo redno ponudbo ali pa so se na vašo pobudo v redno ponudbo ponovno vrnili.

Take izdelke označujemo z rumenimi cenovnimi izkazi z napisom „Novost“.

Super cena

Super cena

Oznako Super cena dobijo izdelki, kadar imata vsaj dva ponudnika na trgu enak ali primerljiv izdelek po višji prodajni ceni kot Lidl Slovenija.

Lidl Plus

Lidl Plus

Z oznako Lidl Plus so označeni izdelki s posebnimi popusti, ki jih lahko najdete in aktivirate izključno v aplikaciji Lidl Plus. Za upoštevanje popusta na blagajni je potrebno poskenirati vašo Lidl Plus kartico.

- 30 %

- 30 %

Z oznako „- 30 %“ na oranžni nalepki so označeni izdelki, ki jim kmalu poteče rok trajanja ali gre za zadnje kose.

- 50 %

- 50 %

Z oznako „- 50 %“ na oranžni nalepki so označeni izdelki, ki jim na dan znižanja poteče rok trajanja.

Super bonus

Pridobite SUPER BONUS popust ob torkih in sredah.


Ob vsakem nakupu nad 20 €, v torek in sredo prejmete kupon za 10 % popusta na celoten nakup, ki ga lahko izkoristite ob nakupu v petek (v istem tednu). V vsoto za pridobitev popusta se ne všteva nakup tobaka, tobačnih in povezanih izdelkov, začetnih formul za dojenčke, revij in Lidlovih darilnih kartic. Na te izdelke tudi ni moč koristiti popusta. Kupon je veljaven v vseh Lidlovih trgovinah v Sloveniji.


Vsak kupec, ki ob nakupu v petek pri blagajni katerekoli Lidlove trgovine na območju Republike Slovenije predloži originalen kupon, pridobljen ob nakupu v torek ali sredo v istem tednu, prejme 10 % popust na celoten nakup.


V primeru, da ima kupec več kuponov, na podlagi katerih ima pravico uveljaviti popust, se popusti ne seštevajo.