Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Najbolje se počuti v naravi, kjer cestno in gorsko kolesari, planinari, pleza, igra golf, jaha, SUP-a, deska ..., v zimskem času pa jo kot učiteljico smučanja lahko srečamo na katerem od bližnjih smučišč ali pa na urejenih progah za tek na smučeh. Njeno navdušenje za šport in ustrezno prehrano je skorajda "nalezljivo", zato se boste še lažje prepustili njenim motivacijskim nasvetom in vzpodbudam za zdrav življenjski slog.

Hana Verdev je že več let Lidlova ambasadorka vitalnega načina življenja in sopotnica v Lidlovi vitalnici, kjer pripravlja vaje, svetuje in celostno usmerja k aktivnemu, vitalnemu življenjskemu slogu.

Če jo prosiš, da se opiše z nekaj besedami, potem »izstreli« - zaljubljena v gibanje. Je ena prvih osebnih trenerk v Sloveniji, a zase pravi, da zagotovo najverjetneje tudi najbolj netipična, saj obožuje ogromno outdoor športov. Fitnes, kjer zaradi službe preživi ogromno ur, uporablja le kot prostor, kjer človeka opolnomoči in pripravi, da ga varno vrne nazaj kamor primarno sodi – v naravo. Tega se drži tudi sama, saj vsako prosto minutko (še raje uro ali dve) preživi zunaj. V zimskem času jo kot učiteljico smučanja in teka na smučeh lahko srečamo na katerem od bližnjih smučišč ali pa na urejenih progah za tek na smučeh. Med letom pa skrbi, da nas navdihuje s svojimi kolesarskimi izleti po Sloveniji. Njeno navdušenje za šport in ustrezno prehrano je skorajda nalezljivo, zato se boste še lažje prepustili njenim motivacijskim nasvetom in spodbudam za vitalen vsakdan.


Diplomirala je na Fakulteti za šport v Ljubljani, smer Športno treniranje (alpsko smučanje in fitnes), dodatno pa se je izobraževala še na Fitnes zvezi Slovenija (fitnes trenerka, pilates inštruktorica) in Smučarski zvezi Slovenija (tek na smučeh). Svoje znanje nadgrajuje z magistrskim študijem Kineziologije na Fakulteti za šport. V 19. letih kariere ima za seboj več kot 20.000 ur dela osebnega trenerstva.