Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Kliknite za prenos aplikacije

Text And Image Section

SREČKA PLUS

Kadarkoli boste med nakupovanjem skenirali svojo digitalno kartico, boste prejeli Srečko Plus. S to srečko prejmete še dodatne ekskluzivne kupone. Takoj, ko prejmete Srečko Plus, se ta prikaže v aplikaciji na začetnem zaslonu.

Text And Image Section

KUPONI IN PONUDBE

Kuponi in ponudbe bodo v trgovini označeni z Lidl Plus logotipom. Kupone je potrebno aktivirati pred zaključkom nakupa, pri ponudbah pa aktivacija ni potrebna. Kuponi se seštevajo − popust se obračuna po skeniranju Lidl Plus kartice na blagajni. Unovčite lahko več ponudb in kuponov hkrati.

Text And Image Section

KUPON PLUS

Zbiraj svoje nakupe v aplikaciji Lidl Plus in si ob doseženih vrednostih mesečnih nakupov zagotovi KUPON PLUS, s katerim prejmete dodatni kupon.

Text And Image Section

DIGITALNI RAČUNI

Kliknite zavihek »Več« v menijski vrstici. Na prvem mestu boste našli svoje račune. Vsak račun lahko odprete posebej in si ogledate vse navedene popuste − tako boste preprosto preverili, koliko ste pri nakupu prihranili.


NE TISKAJ RAČUNA IN PRIHRANI PAPIR

Vklopi možnost Ne tiskaj mojega računa in pomagaj zmanjšati porabo papirja.

V aplikaciji Lidl Plus se shranjujejo vsi računi - tako lahko vedno in povsod preveriš, koliko si pri nakupu prihranil.

Text And Image Section

DIGITALNA KARTICA

Ko pridete do blagajne, imejte pripravljen mobilni telefon, z odprto aplikacijo Lidl Plus in na čitalniku, ki je obrnjen proti vam, skenirajte svojo digitalno kartico. Najdete jo tako, da kliknete na gumb Kartica Lidl Plus. Res je preprosto!

Text And Image Section

SPLETNI KATALOGI

Aplikacija Lidl Plus združuje tudi vse tedenske ponudbe in akcije. V orodni vrstici najdete digitalno zbirko katalogov, če kliknete na ikono »katalogi«.V aplikaciji prelistajte aktualne ponudbe in ne zamudite novih akcij.

Text And Image Section

OBVESTILA

Omogoči obvestila in prejemaj obvestila o akcijah, novostih, posebnih ponudbah in receptih. Vklop in nastavitev obvestil preprosto urediš v aplikaciji Lidl Plus med nastavitvami pod možnostjo »Obvestila«. Odloči se, katera obvestila želiš vklopiti ali izklopiti.

Text And Image Section

INFORMACIJE O TRGOVINAH

V meniju, pod razdelkom trgovine si lahko izberete priljubljeno trgovino. Ta dodatek omogoča iskanje najbližje Lidlove trgovine in prikaz njenega odpiralnega časa, kar lahko koristite tudi na dopustu v drugih državah, ki imajo aplikacijo Lidl Plus.

Potrebujete pomoč? Preverite dodatne informacije!