Banner

Popust za upokojence

29. 9. UPOKOJENCI KUPUJETE 10 % CENEJE

Kupon za 10 % popusta lahko lahko upokojenci izkoristite ob nakupu na dan 29. 9. 2023. Kupon je veljaven v vseh Lidlovih trgovinah. Opravite nakup za starejše z 10 % upokojenskim popustom. Z upokojensko kartico ali pokojninskim odrezkom opravite nakup za svoje stare starše, ostarele sosede ali znance z 10 % upokojenskim popustom.


Kupec, ki ob nakupu 29. 9. 2023 pri blagajni katerekoli Lidlove trgovine na območju Republike Slovenije predloži originalen kupon in dokazilo o statusu upokojenca (upokojenska kartica), prejme 10 % popust na posamezen nakup1).


Uveljavljanje popusta: 10 % popust je mogoče uveljaviti zgolj na nakup, opravljen na ta dan. V primeru, da ima kupec več kuponov, na podlagi katerih ima pravico uveljaviti popust, se popusti ne seštevajo. Če ima kupec istočasno več različnih ugodnosti (otvoritveni popust, Super bonus, ipd.), se popusti med seboj ne seštevajo.


1)Popust ne velja za nakup tobaka, tobačnih in povezanih izdelkov, začetnih formul za dojenčke, revij in Lidlovih darilnih kartic. Popust se obračuna na blagajni.