Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

V Lidlovi vinoteki ponujamo zanimiv izbor slovenskih in tujih vin, ki bodo navdušila tudi najbolj zahtevne. Preverite značilnosti posameznih vrst in preberite, katera vina iz Lidlove vinoteke, je izbrala in opisala vinska strokovnjakinja Mira Šemić.

Text And Image Section

LIDLOV VINSKI KATALOG

Vam izbira kakovostnega vina povzroča preglavice in ne veste, kakšno vino bi ponudili ob slavnostni večerji ali družinskem kosilu? Preverite nov Lidlov vinski katalog, ki vam prinaša odgovore na ta in mnogo drugih vprašanj o vinih in razkriva pestro ponudbo penin, belih, rdečih in roze vin najboljših domačih in tujih vinarjev.


PRELISTAJTE KATALOG

Text And Image Section

Z MIRO ŠEMIĆ PO POTI DOBRIH VIN

„Vodo potrebujemo za življenje, vino za radost življenja,“ je prepričana Mira Šemić, zagotovo prva dama našega vinskega sveta. Je tudi edina ženska na Balkanu, ki ima naziv vinskega akademika, zato ji le prisluhnite, ko vam zaupa vso resnico o vinu. Vendar najprej jo dobro spoznajte …


PREBERITE VEČ