Oda penini

ODA PENINI

Ob koncu leta se je Jože Robežnik odločil preizkusiti svoj pesniški talent in je napisal Odo penini. Seveda ob pomoči vinske strokovnjakinje Mire Šemić, kajti vsakemu pesniku kdaj zmanjka pesniškega navdiha. Poglejte, katerim peninam je spisal pesem.

Lončarstvo

LONČARSTVO IN OPRAVIČILO

Ko je Jože Robežnik v zagati, na pomoč pokliče vinsko strokovnjakinjo Miro Šemić. Tokrat je iskal vino, popolno za opravičilo. Katera vina mu je predlagala in zakaj se je sploh moral opravičiti, pa poglejte v videu!

Slovenska vina

SLOVENSKA VINA

Jože Robežnik je med svojimi prijatelji znan po tem, da nikoli ne razočara pri izbiri vina. Njegova skrivnost pa je, da mu pri izbiri vedno svetuje vinska strokovnjakinja Mira Šemić in ga tako nemalokrat reši iz zagate. Tokrat mu je predlaga tri odlična slovenska vina. Poglejte, katera!

Jezik ljubezni

JEZIK LJUBEZNI

Jože Robežnik rad preseneča. Tokrat bo ženo navdušil z romantično obletnico. Da bo presenečenje popolno, je poskrbela vinska strokovnjakinja Mira Šemić, ki mu je pomagala izbrati pravo vino. Poglejte, katero vino sta izbrala!

Rojstnodnevno praznovanje

ROJSTNODNEVNO PRAZNOVANJE

Jože Robežnik ima rojstni dan na isti dan kot mi. Na pravem rojstnodnevnem praznovanju ne sme manjkati dobre hrane in pijače. In ker Jože kuhanje obvlada, izbiro vin pa malo manj, se je po pomoč obrnil k vinski strokovnjakinji Miri Šemić. Poglejte, katera vina mu je predlagala!

Smola z darili

SMOLA Z DARILI

Jože Robežnik obvlada mnogo stvari, pri izbiri daril pa se ga drži smola. Ker nikoli ne izbere pravega darila, je že skoraj podlegel obupu, a ga je iz zagate tudi tokrat rešila vinska strokovnjakinja Mira Šemić. Poglejte, katera vina mu je predlagala za darilo!