Vi ste potrdili kakovost Lidlovih blagovnih znamk

V največji slovenski raziskavi kakovosti, ki jo je izvedla raziskovalna agencija Ipsos, je sodelovalo 5.600 vprašanih. 89 % vprašanih je izdelke Lidlovih blagovnih znamk ocenilo z oceno dobro, zelo dobro ali odlično.

V neodvisni raziskavi kakovosti, ki je potekala od 21. 3. 2018 do 24. 4. 2018 na sedmih lokacijah, je sodelovalo 5.600 vprašanih s cele Slovenije v starostni skupini med 15 in 65 let. 

Vprašani so izdelke ocenjevali na slepem testu, pri čemer niso poznali znamke in proizvajalca izdelkov. Izdelke so ocenjevali na lestvici od 1 do 5, in sicer splošen vtis o izdelku, senzorična ocena posameznega izdelka in ali bi izdelek priporočali prijateljem ali družini. 

V raziskavi je bilo vključenih 63 uveljavljenih Lidlovih blagovnih znamk, in sicer Alesto, Bellarom, Cien, Dulano, Dulano Select, Lovillio, Maribel, Milbona, Mister Choc, Pikok, Pilos, Solevita, Tastino in W5, ocenjenih pa je bilo skupno 247 prehrambnih in neprehrambnih izdelkov. 

Kar 89 % vseh vprašanih je izdelke ocenilo z oceno dobro, zelo dobro ali odlično, 63 % vprašanih pa bi izdelke priporočali drugim. 191 izdelkov je bilo ocenjenih s povprečno oceno 3,6 ali več na lestvici od 1 do 5. S tem ste potrdili kakovost izdelkov naših blagovnih znamk, na kar smo izjemno ponosni.

Veseli nas, da prepoznate kakovost naših izdelkov, saj se vedno trudimo za vas izbrati le najboljše.

Oglejte si video

Vsi že vedo

Vsi že vedo

Kar 89 odstotkov vseh vprašanih je ocenjevane izdelke ocenilo z oceno dobro, zelo dobro ali odlično, 191 izdelkov je bilo ocenjenih z nadpovprečno oceno 3,6 ali več na lestvici od 1 do 5. Naša zaveza, da svojim kupcem ponujamo izvrstno kakovost izdelkov po ugodni ceni, je tako dobila še dodatno potrditev.