Znan obraz je tudi Lidl Slovenija – znan obraz najboljšega razmerja med ceno in kakovostjo.

In pri kakovosti ne sprejemamo kompromisov - to ste prepoznali tudi naši zvesti kupci, ki ste nam v najnovejši neodvisni raziskavi Best Buy Award ugledne švicarske organizacije ICERTIAS namenili kar 26 priznanj Best Buy.

Prav zato z našimi kakovostnimi izdelki z veseljem sodelujemo v oddaji Znan obraz ima svoj glas na Pop TV in se veselimo številnih preobrazb nadarjenih pevk in pevcev, ki so širši Sloveniji zaenkrat manj znani, a ne za dolgo. Lidlov hladilnik je zagotovo nepogrešljiv kos opreme na treningih letošnjih tekmovalcev - ste ga opazili? Nagrajeni izdelki Lidlovih blagovnih znamk pa jim vračajo moč in skrbijo za njihovo dobro počutje.

Mislili smo tudi na gledalce, ki vsako nedeljo vneto glasujejo za svojega favorita, zato bodo na POP TV vsako oddajo med vsemi, ki bodo glasovali, izžrebali srečneža, ki bo prejel Lidlovo vrednostno kartico v višini 1000 €.

Spremljajte nas in ne zamudite številnih zabavnih vsebin in prigod s snemanj, ki jih bomo na spletni strani nizali iz oddaje v oddajo.

Utrinki iz oddaj

10. oddaja

Tokratna oddaja je bila kar se imitacij tiče prava paša za oči. Petra Zore se je namreč prelevila v dva lika hkrati - v italijanskega Erosa Ramazzottija in Američanko Anastasio. Da se je čim lažje prelevila v obe vlogi, si je na vajah pomagala z odličnimi testeninami in hotdogom. Ji je uspelo?

9. oddaja

V 9. oddaji sta se med sabo pomerili Ana Dežman in Petra Zore. Da bi se čimbolj prelevili v imitirana lika, sta na vaji ena na drugi preizkusili Lidlovo dekorativno kozmetiko Cien. Katera vam je bila bolj všeč?

8. oddaja

Maja Oderlap je v 8. oddaji oponašala energično Tanjo Žagar. Da ji je preobrazba čimbolj uspela, ji je Tilen Artač na vajah ponudil slastni Lidlov čips z okusom pekoče paprike, da je res zažgala.

7. oddaja

Matic Supovec je v tokratni oddaji imitiral neponovljivega Johna Lennona. Da bi bila njegova angleščina čimbolj pristna, si je pomagal s tradicionalnim angleškim jutranjim napitkom, zraven pa si je privoščil še nekaj sladkega - preverite, kaj! Namig: Naše nam paše!

6. oddaja

Po krajšem premoru smo v nedeljo ponovno lahko spremljali osupljive preobrazbe nastopajolčih v oddaji Znan obraz ima svoj glas. Tokrat so imeli nekaj dodatnih dni, da dodobra natrenirajo mimiko in glas, kljub temu pa ni šlo vsem gladko. Eva Boto, ki se je tokrat preobrazila v Challeta Salleta, je imela največ težav z izgovorjavo črke 'L' v pesmi Lagano

5. oddaja

Maja Oderlap je v 5. oddaji na vajah uporabljala različne sadne rekvizite. :) Ker je sadje z Lidlove tržnice vedno sveže, ji je dalo še dodatno energijo za odlično interpretacijo točke. Preverite, kateremu sadju je bila posvečena njena tokratna imitacija.

4. oddaja

Ana Dežman se je tokrat prelevila v vročo rockerico Nino Vodopivec, nekdanjo frontmanko skupine Tabu. Ker ji je bilo med vajami zelo vroče, je Tilen Artač poskrbel za učinkovito in slastno ohladitev. Preverite, s čim se je Ana ohladila.

3. oddaja

V tretji oddaji sta Alex Volasko in Eva Boto postala najbolj zaljubljen par letošnjih oskarjev - Bradley Cooper in Lady Gaga. Alex se je za Evo na vajah še posebej potrudil, in sicer jo je presenetil s slastno Lidlovo bonboniero Amidala.

2. oddaja

V drugi oddaji se je David Amaro prelevil v Jima Carreyja oziroma v Masko. Da se je lahko na nastop res dobro pripravil, pa si je na treningih pomagal s prav posebnim rekvizitom - pistacijami Alesto, ki so obenem poskrbele tudi za dodatno energijo in moč.

Seveda, le kako ne bi - saj ste kupci potrdili njihovo kakovost in ceno, za kar smo prejeli posebno priznanje Best Buy za slane prigrizke.

Zadenite ogled oddaje V ŽIVO!

Vsi, ki si oddajo želite ogledati v živo, pa nas ne pozabite spremljati tudi na Lidlovem Facebook profilu, kjer bomo vsak ponedeljek v zabavni nagradni igri podelili 3 x 2 vstopnici za ogled oddaje v živo.