Zbiraj svoje nakupe v aplikaciji Lidl Plus in si ob doseženih vrednostih mesečnih nakupov zagotovi KUPON PLUS, s katerim lahko izbereš en brezplačen izdelek.


Nakupi se med seboj seštevajo in se zbirajo od prvega do zadnjega dne v mesecu. V tem času bo vsaka dosežena vrednost nakupov nagrajena z novim KUPONOM PLUS. Kupon, ki ga prejmeš pri vsaki doseženi vrednosti nakupov, je mogoče unovčiti v roku sedmih dni. Kupon ni zamenljiv za gotovino. Vrednosti že zbranih nakupov za prejem kupona ni mogoče prenesti na naslednji mesec. Prosimo, upoštevajte, da se v primeru vnosa računov z negativnim zneskom (npr. zaradi vračila izdelkov) doseženi znesek skupne vrednosti nakupa zmanjša. Če stopnja vrednosti nakupa zaradi vračila pade pod prag za pridobitev kupona, boste kupon, ki še ni bil aktiviran ali uporabljen, izgubili.

  • Skenirajte Lidl Plus aplikacijo ob vsakem nakupu v tekočem mesecu.

  • Zbiranje ugodnosti se ob začetku novega meseca prične avtomatsko.

  • Ko zberete nakupe v določeni vrednosti (na primer 100 €), prejmete KUPON PLUS.

  • Poiščite izbrani izdelek na polici, aktivirajte kupon, skenirajte ga na blagajni in uživajte v brezplačnem izdelku.

Text And Image Section

Nakupi se med seboj seštevajo in se zbirajo od prvega do zadnjega dne v mesecu. V tem času bo vsaka dosežena vrednost nakupov nagrajena z novim KUPONOM PLUS. Kupon, ki ga prejmeš pri vsaki doseženi vrednosti nakupov, je mogoče unovčiti v roku sedmih dni.

Kupon ni zamenljiv za gotovino. Vrednosti že zbranih nakupov za prejem kupona ni mogoče prenesti na naslednji mesec. Prosimo, upoštevajte, da se v primeru vnosa računov z negativnim zneskom (npr. zaradi vračila izdelkov) doseženi znesek skupne vrednosti nakupa zmanjša. Če stopnja vrednosti nakupa zaradi vračila pade pod prag za pridobitev kupona, boste kupon, ki še ni bil aktiviran ali uporabljen, izgubili.