Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

V LIDLU SLOVENIJA PODPIRAMO ŽENSKO MOČ

Ponosni smo, da je Lidl Slovenija leta 2022 postal glavni sponzor slovenske ženske članske reprezentance ter uradni sponzor Rokometne zveze Slovenije. V okviru partnerstva se veselimo sodelovanja in številnih aktivnosti, ki bodo dodatno prispevale k napredku slovenskega rokometa. Z njim pa uresničujemo tudi vizijo in poslanstvo Lidla Slovenija, v okviru česar si prizadevamo tudi ustvarjanje boljšega sveta. V okviru tega je pomemben del tudi enakost spolov, zato smo preko sponzorske kampanje v ospredje postavili žensko moč ter športnicam dali glas.


Lidl je »uradni partner svežine« svetovnega prvenstva v rokometu za ženske 2023

Že osmo leto zapored je Lidl del svetovnega prvenstva v rokometu za ženske. Letošnje že 26. svetovno žensko rokometno prvenstvo poteka na Danskem, Norveškem in Švedskem.

Lidl kot »uradni partner svežine« med tekmami igralkam 32 sodelujočih držav zagotavlja sveže sadje.

Lidl prvi izbrani trgovec s svežo hrano – ne le za vrhunske športnike

S tem partnerstvom želi Lidl vedno znova poudariti pomen uravnotežene prehrane in telesne vadbe. Dnevno sveže sadje in zelenjava ter široka paleta ekoloških izdelkov, ki jih nudimo, našim strankam zagotavljajo, da v poslovalnicah najdejo vse, kar potrebujejo za uravnoteženo prehrano.

Lidl za enakost spolov

Lidl je zavezan tudi k spodbujanju enakosti spolov v celotni verigi, kar izpolnjujemo tudi s podpisom načel ZN za krepitev vloge žensk (WEP) in z našo dolgoročno zavezanostjo ženskemu rokometu.