Sveže. Kot v Lidlu

V Lidlu je svežina tesno povezana s kakovostjo in od tega ne odstopamo. Svežino mesa lahko prepoznate že na prvi pogled.

 

Govedino odlikuje temno rdeča barva ter marmorirano (z maščobnim tkivom nežno prepredeno) meso. Nekaj maščobe je namreč nujno potrebne, da ostane meso ob pečenju mehko in sočno. Naše izdelke iz govejega mesa prepoznate po rdečem napisu na embalaži. Perutnina je pretežno svetlo rožnate barve in že na pogled deluje sočno. Naše izdelke iz perutninskega mesa prepoznate po zelenem napisu na embalaži. Svinjsko meso je svetlo do rožnato rdeče, mehko in rahlo prepredeno z maščobnim tkivom. Naše izdelke iz svinjskega mesa prepoznate po modrem napisu na embalaži.

Svežina in kakovost

Naše meso je z izjemo svežega piščanca pakirano v kontrolirani atmosferi (mešanica kisika in CO2) ali vakuumu, s čimer poskrbimo za daljšo svežino, zaščito, varnost in higieno vse od pakiranja pri dobavitelju in prevzema do naših polic in domačega hladilnika. Embalaža je prozorna, kar kupcem omogoča, da si meso dobro ogledajo z različnih koncev ter se prepričajo, da res kupujejo svežino in kakovost.

 

Ker je svežina pri nas na prvem mestu, meso na naše police iz centralnega skladišča v Arji vasi prispe najkasneje naslednji dan. Dobavo svežega mesa zagotavljamo vsakodnevno, z natančnim naročanjem in polnjenjem trgovin pa poskrbimo, da izdelki ne ostajajo, temveč so vsak dan* znova na voljo sveži.

 

*Razen ob nedeljah, ko so naše trgovine zaprte.

Mesnica - naše nam paše

Slovenski izdelki

V svojo ponudbo vključujemo vse več izdelkov slovenskih dobaviteljev in tako še dodatno zagotavljamo kar se da kratke logistične poti ter s tem podpiramo slovensko gospodarstvo. Vse piščančje in goveje sveže meso znamke Naše nam paše v naši redni ponudbi je 100-% slovenskega porekla. Ponosni pa smo tudi na dejstvo, da smo prvi trgovec, ki pod lastno blagovno znamko ponuja svinjsko meso 100-% slovenskega porekla.

Mesnica - naše nam paše
Mesnica - mleto meso

100-% mleto meso, 100-% odličen okus

Na Lidlovih policah najdete v redni ponudbi tri vrste mletega mesa – mešano, mešano pusto in goveje. Izdelek vsebuje izključno meso, brez kakršnih koli dodatkov (aditivov, soli). Tako lahko svoje najljubše jedi iz mletega mesa pripravite po svojem okusu in želji.

Preberite še več